The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguća kritika od strane nadređene osobe. Danas možete dobiti predlog o nekom novom poslovnom projektu o kome bi vredelo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše razmišljate danas u nekim situacijama i moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili u prethodnom periodu. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osećate se dobro i to se na vama i vidi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate jedan važan razgovor sa poslovnim partnerom. Pažljivo napravite koncept razgovora da ne biste zaboravili neke bitne činjenice. Ispravite neki manji propust prema voljenoj osobi, posvetite joj se danas. Dobar dan za kontakte sa prijateljima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak koji imate tokom današnjeg dana. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena samo u kasnim popodnevnim satima. Posvetite se jedno drugom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pravo je vreme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati svojim primedbama, ali ćete ovo rešavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za jedan susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas uspevate da uklopite i neke lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vreme da sve završite. Zauzete Device danas neka posvete svu svoju pažnju partneru, jer su neki izuzetno lepi i strasni trenuci pred vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Usluga od strane kolege će vam pomoći da u poslednjem trenutku rešite jednu situaciju u svoju korist. Bićete čak iznenađeni podrškom koju ste dobili. Komunikacija sa partnerom može biti na granici rasprave, ali ćete je vrlo lako preokrenuti u strast, ukoliko se samo malo potrudite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas imate odličnu i komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primećujete da vas ljudi gledaju na potpuno drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Danas vam je dan za flertovanje, za laku zabavu i za neki opušteniji izlazak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Šta god budete preduzimali danas, ići će vam od ruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i neki potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite više emotivnom partneru. U toku dana je moguće i novo poznanstvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neočekivano ćete danas dobiti jedan finansijski priliv, i to je verovatno novac koji već neko vreme očekujete. U poslovnom segmentu prilično miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi, pa ćete sa ukućanima stvoriti lepu atmosferu. Biće uživanje biti u vašem društvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan izuzetan za komunikaciju sa saradnicima, za nove dogovore, za ostvarivanje novih kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Danas je moguća zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neka fina poslovna ponuda može se otvoriti danas pred vama. Biće potrebno da odreagujete na vreme, nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju danas, jer  može doći do zanimljivog novog poznanstva, možda i preko društvenih mreža.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: