The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je već na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete i osvajate.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve na poslu funkcioniše. Ipak, vi kao da niste u potpunosti zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli bržim tempom. Dan kada ste okrenuti svojoj porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje ili izlazak sa društvom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari se suviše dobro odvijaju i to već počinje da izaziva izvesnu zebnju u vama. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost avanture.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Od popodnevnih stvari bićete kao da ste u struju uključeni. Kao da su vas neke situacije podbole (ili vas je možda podbola kritika od strane šefa) pa ste se rastrčali. Takođe, imate vi velike planove za popodne i veče. Nadam se da će vam se i ostvariti....

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas vam je dan baš „potaman“. Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti neke dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se u provod. Danas bi se mogla dogoditi neka značajna poznanstva....

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

E, sad – dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete hladni i distancirani, ali ne zaboravite da vam itekako mogu poslovno zatrebati. Ipak, odluka je na vama. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za kraj nedelje ste, naravno, ostavili one obaveze koje su lično vama najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu nedelju stavite tačku. A popodne i u večernjim satima -uživancija je na vidiku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Posao, kuća, posao, kuća....takvih vam je par dana unazad, pa se ni današnji neće razlikovati mnogo. Verovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete, jedete, i strpate se u krevet. Kakav provod, kakvi izlasci, sada vam je jedino stalno do toga da se odmorite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Trudićete se da udovoljite svim zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem. Popodne i veče su vreme za ljubav. I neke lepe početke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni nekim poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili poslovnog projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne. Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam komunikacija sa saradnicima i kolegama ide lako. Imate vi doduše nekih primedbi, ali trenutno nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Ribe se već par dana spremaju da uživaju do maksimuma. Sve vam je otvoreno za provod i zabavu.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: