The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga. Imate obaveze, ali one vam trenutno nisu prioritet.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – obavezno drago biće pod ruku i pravac u neki obližnji restoran na dobar ručak i posle neki šoping po centru grada...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan koji donosi blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi....ali za sebe...

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već pozovite prijatelje na neko zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vreme je da se malo maknete iz kuće i da odete na tu proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se što bolje možete. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu ili negde van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom ili sa prijateljima u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vreme je da pokrenete neke pozitivne promene kod sebe. Na primer za promenu biste danas mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite, relaksirate i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi ćete se u potpunosti usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno. I druženje sa decom i boravak na svežem vazduhu može pomoći.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ste usmereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv. Uživajte.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: