The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara jer je podsticajna po vas i u fizičkom, ali i u idejnom, kreativnom smislu. Takođe, ovo je dan u kojem možete neplanirano ostvariti finansijski dobitak. Nema potrebe da osobu do koje vam je stalo opterećujete svojim sumnjama I nervozom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Uglavnom ćete dan provesti bez ikakvog pravog cilja. Nemate rešenost niti volju da se posvetite bilo kojoj ozbiljnijoj I zahtevnijoj obavezi i jedva ćete sačekati da se vratite kući. Možda vam partner malo popravi dan. Ili vi njemu?

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U izuzetno ste podsticajnom raspoloženju jer shvatate da vam malo fali da ostvarite nešto, moguće je da ste ugovorili za naredne dane susret sa osobom koju smatrate važnom za vaše poslovne ciljeve. Ako ste slobodni, u toku dana dolazite u kontakt sa nekim sa kime ćete imati vrlo zanimljiv razgovor.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da pokrenete jednu poslovnu situaciju I smeta vam što non stop nalećete na prepreke I okolnosti koje vas blokiraju. Ne odustajte od svojih ciljeva. Voljenu osobu danas možete opterećivati svojim žalbama i jadikovkama. Budite vedriji I opušteniji u susretu sa njom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I pored inicijative koju imate, morate da se zadovoljite polovičnim rezultatima. Neke stvari će ostati nedefinisane a vi zbunjeni I nesigurni šta ste zaista uradili. Dobar dan za provod sa emotivnim partnerom. Lako je zaboraviti na probleme u zagrljaju osobe koju volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nesporazum sa nekim od ukućana ili sa kolegom. Trudićete se da ne budete neraspoloženi i pokušavati da ovo raščistite i ispravite koliko je u vašoj moći. Prija vam komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko posla. Trudite se da se to ne vidi na vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji sa kolegama, ali i sa prijateljima. Pokušajte da na vreme odreagujete, ne budite pasivni, da se ovo ne bi produbljivalo. Niste u nekom raspoloženju, pa prihvatate partnerove predloge da provedete popodne kod kuće.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate osećaj da vam neko namerno uskraćuje informacije koje su vam potrebne. Trudite se da ispitate o čemu se ovde radi i da li ova osoba ima skrivenih motiva prema vama. Nekog ko radi sa vama već duže vreme počinjete da gledate drugačijim očima. Moguć je odlazak na kafu ili piće posle posla.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako će izgledati da jedan vaš plan ide ka realizaciji, mnogo je veća verovatnoća da ćete na kraju dana shvatiti da od toga nema ništa. Moraćete da sačekate neki drugi trenutak za svoje namere. Zbunjeni ste ponašanjem osobe iz svoje okoline, niste sigurni da li flertuje ili se samo šali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nesigurni ste kako da shvatite reči poslovnog partnera i ne dopada vam se u kom pravcu cela situacija ide. Ne istrčavajte se i sačekajte da se ovo raščisti i da imate jasniju sliku. Emotivni partner vas zbunjuje svojim postupcima i niste sigurni da li bi trebali da odreagujete. Strpite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Izgleda vam kao da se poslovni partner ne pridržava onoga što je dogovoreno, ali za sada još uvek imate volje da sačekate i da vidite da li ste u pravu. Voljena osoba vas može optužiti za neke reči ili postupke. Svesni ste da vaše krivice nema i sa velikim žarom ćete braniti svoje stavove.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Smeta vam što izgleda da nadređena osoba nema nameru da ispuni obećanje koje vam je dala. Još uvek se nadate da je to samo trenutni zastoj i da će se ovo regulisati. Velika doza romantike pomešana sa prevelikim očekivanjima može uzrokovati da se vi i partner nekako ne „pronađete“ danas.

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: