The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan koji će biti ispunjen promenama I neočekivanim dešavanjima. Ne pravite suviše ozbiljne planove, jer će oni itekako biti podložni izmenama u poslednjem trenutku. No, kroz sve ovo se provlači vaša dobra energija I raspoloženje tako da ne sumnjam da ćete uživati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vama je danas dobar trenutak da napravite neki dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. Pravi dan da ga provedete potpuno opušteno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare neke lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okuirani nekim ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih....niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim ponašanjem.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati I odmarati se od naporne sedmice koja je za vama. Zato je drugi deo dana samo vaš, jer će vas pokrenuti neki interesantni kontakti ili mogućnost izlaska. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi neka vrsta rasprave između vas i emotivnog partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke nedoumice će vas mučiti tokom celog ovog dana. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta nekim svojim netaktičnim potezima. Budite više spremni na kompromis, jer ako se iznervirate, teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao suviše napadno pa je moguće da dođe do nepotrebnih rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste suviše nepredvidivi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama i potpuno je smetnula sa uma neke stvari. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Sa emotivnim partnerom zadovoljstvo i opuštenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prepodnevni sati će proći u nekom muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru ili simpatiji biti malo teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje, ali i romantične momente.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: