The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas energični ali samo iz razloga što vas je neko iskritikovao ili neugodno ubo svojim rečima. Neke situacije sa emotivnim partnerom vam izazivaju nervozu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima i pojavom nove osobe u vašem životu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete da završite jedan dogovor koji vam je jako važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u svojim izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte odustajati od svojih planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi oko ostvarenja. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci, smeh, zadovoljstvo, ispunjenost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, ali vam jedna osoba svojom intervencijom može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Non stop razmišljate o grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje, ništa ne znači da se zablokirate. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zato što kasnite sa poslovnim obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Uostalom, ionako su vam obaveze preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi želeli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste neraspoloženi zato što vam se čini da danas sve situacije, ali i ljudi, nekako testiraju vaše strpljenje. Pokušavate da nekim ljudima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti naročito dobre volje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane nekih kolega. Vi gledate svoje obaveze i svoj posao, a drugi neka pričaju šta god hoće. U odnosu sa voljenom osobom danas je izuzetno razumevanje i sklad, što vam jako prija i ispunjava vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali jednostavno vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna i sa kojom pokušavate da se dogovorite oko susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate gurati non stop u prvi plan. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: