The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dobro je, tenzija se na poslu malo smiruje i stvari ipak dolaze u normalu. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Postoji šansa i da neki privatni posao odradite i uzmete neki dinar. Nije puno, ali će vas obradovati. I odnos sa voljenom osobom je dobar.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira i sa kime se dopisuje...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. A i ko će još da razmišlja o lošim stvarima. Imate vi danas šta da radite drugo, šta više, obaveza vam je preko glave. A i morate da se posvetite na više strana – neke osobe čekaju da im se javite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vaše će raspoloženje danas ipak biti bolje, iako ćete povremeno tokom dana imati « epizode » i trenutke kada ćete se osetiti nesigurno. Brinuće vas s vremena na vreme i porodična i poslovna i emotivna situacija. No, lakše ćete sa ovim izlaziti na kraj od jučerašnjeg dana.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena. Dan kada se brinete i ne osećate se baš najbolje. Dan kada vas pritiskaju neke stvari, neka razmišljanja i kada se često povlačite u sebe. Pokušaćete ovo da „razbijete“ susretom sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalim se naravno – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što pre ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobro, imali ste par odličnih dana ove nedelje. Imali ste i par loših. Takav je život, malo crno, malo belo. Zašto ste se onda usamili danas? Šta vam to nije po volji? Zbog čega ste zabrinuti? Hajde, drage moje Vage, glavu gore – ovo neraspoloženje je prolazno, to i same znate. Biće bolje uskoro.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa problemima je konačno završeno i Škorpije mogu da odahnu. Uspeli ste da rešite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i danas ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći danas. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio...ali danas bolje funkcionišu neobavezni odnosi, pa ako ste raspoloženi za avanturu, izvolite....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dragi moji Jarčevi, ako danas dođe do nekog prekida ili većeg problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Kao prvo, može da se dogodi vrlo lako da je ovo trenutni zastoj i da će vrlo brzo biti prevaziđen. Šta god da je, glavu gore. Sutra je već novi dan, novi početak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vama i danas četvore oči da budu otvorene. Konkurencija se aktivirala sve u šesnaest i obratite pažnju da vam ne napravi neki problem. Dalje, ako pravite neke tajne dogovore ili pak ogovarate nekog, vodite računa da vas neko ne vidi i ne primeti. Ovo važi i za tajne emotivne odnose.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas može biti nekih sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno.

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: