The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U ovom danu postoji velika mogućnost za greške jer ste nefokusirani i bez prave koncentracije. Takođe, vodite računa o svojim izjavama. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu, nije sve tako kao što vama izgleda.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Može vam se ponuditi nešto što do sada niste radili, a što vam otvara mogućnost promena kojima u poslednje vreme izuzetno težite. Odlična kreativnost I ideje. U emotivnom delu – partner ne može trenutno da prati vaš tempo, popustite malo sa zahtevima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razmišljate o nečijim rečima i što više obrćete situaciju u svojoj glavi, sve ste manje sigurni u iskrenost ove osobe. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije u potpunosti iskren. Nesporazumi u komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Poslovno okruženje danas može biti mesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju. Sa malo dobre volje, lako je prebroditi neke stvari.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Događaju se promene sa kojima ne znate trenutno kako da se nosite. Ne budite impulsivni, već pokušajte da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama. Nesigurni ste kako da postupite dalje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan jednostavno nije „vaš“. Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate bilo kakav podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pozitivne informacije stižu do vas, ali ste vi suviše obuzeti razmišljanjima o projektu u koji ste uključeni, da nećete stići ni da se obradujete kako treba. Takođe, imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skora sarađujete. Mnogo razmišljate o nekome za koga ste zainteresovani.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ćete u prvom delu dana smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose jaču energiju i fokusiranost na posao. Jako vas frustrira što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ozbiljan problem postavlja se pred ono što ste planirali. Možete biti zabrinuti i nesigurni da li ćete uspeti da prevaziđete prepreke koje su se pojavile. Sputavate sebe u emotivnom segmentu i ne želite da pokažete da ste povređeni nekim postupcima osobe do koje vam je stalo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom podnevnih sati pružiće vam se prilika za komunikaciju ili susret sa osobom koju već neko vreme priželjkujete za poslovnog saradnika. Ostavićete dobar utisak. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i emotivnog partnera i imate planove za večeras.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate veliku pomoć od strane kolega tokom današnjeg dana. Ne ustručavajte se, pitajte za savet ukoliko vam je potreban. Nema potrebe da kalkulišete u emotivnom segmentu, voljena osoba je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima. Opustite se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da čekate mnogo duže nego što je to potrebno na rešenje nekih situacija u poslovnom segmentu. Povremeno nestrpljivost i napetost. Imali emotivnog partnera ili ne, danas se osećate nesigurno i distancirano. Potrebno vam je da se osetite voljeno i zaštićeno.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: