The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas budite spremni na kompromise svake vrste kada je posao u pitanju. Dosta toga će vas izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Promena rutine ili izlazak sa prijateljima bi doprineli da emotivno sve ide kako treba.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za žurbu i napete momente. No, vi ste dosta stabilni i mirni i verovatno ćete ovo uspeti da okrenete u svoju korist. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi. Pustite partnera da organizuje vaše zajedničko vreme.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom delu pokušaji da svima udovoljite vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioriteteima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena. Sa partnerom povremene nesuglasice.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Obratite pažnju na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti. Zahtevan dan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženje sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Poslovne obaveze oduzimaju vam previše vremena. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta tog vam u poslovnom segmentu neće ići na ruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste u nekom raspoloženju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta promenljivo raspoloženje tokom celog dana, biće potrebni kompromisi da biste ostvarili zadovoljavajuće dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. I sa emotivnim partnerom potrebno je primeniti diplomatiju i šarm.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mogućnosti da danas saznate neke neprijatne istine o osobi koju smatrate prijateljem ili da dobijete informacije koje vam se neće dopasti.. Emotivno danas ipak može biti lepih trenutaka, jer ste partner i vi potrebni jedno drugom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama se otvara mogućnost da vam neko priskoči u pomoć baš onda kada vam je potreban, ali i da dobijete jedno jako obećanje vezano za posao. Sad, da li će biti ispunjeno ili ne – to je već pitanje....Emotivno – nezadovoljni ste trenutnom situacijom sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas se nećete osećati loše  – uspevate da pronađete zajednički jezik sa svima, pa čak i sa šefovima koji su pomalo zahtevni. Ipak, obaveze će vam oduzeti i dosta vremena i dosta energije, pa će ostati malo prostora za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će vam koncentracija biti jako slaba, i nećete  moći da ostvarite ono što ste nameravali u poslovnom segmentu. Misli su vam raspršene na sve strane. Loša komunikacija sa drugima, pa i sa emotivnim partnerom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana malo je razumevanja sa poslovnim saradnicima, a moguće je da će vas očekivati i neki troškovi ili plaćanja na koja ste zaboravili ili niste računali. I porodični segment vam oduzima dosta energije. Nemate dovoljno vremena za emotivnog partnera.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: