The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Energija ovog dana odgovara vam u potpunosti, jer ćete moći lako da ispoljite svoju energičnu prirodu....Odlični momenti da neke svoje planove ostvarite. Očekivali ste podršku od strane voljene osobe i dobili ste više nego što ste mislili.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke situacije će tokom ovog dana ići baš u vašu korist. Doduše, moguće je da nećete uspeti da iskoristite sve mogućnosti, najviše zbog toga što ste danas skloni da brzate, pa ćete zbog propusta morati da se vratite na sam početak. Razmišljate da li da  se pokrenete prema jednoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas pratite i ljude, ali i dešavanja oko sebe, jer ćete nešto od toga moći da iskoristite, ili da makar izvučete pravu pouku. Stoje i mogućnosti tajnih dogovora. Preispitujete neka ponašanja emotivnog partnera i pokušavate da nađete opravdanje za njegove postupke.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda ćete na samom početku radnog dana biti malo nervozni, ali kako vreme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima oko vas. Uklapanje u dogovorima sa nekim ljudima i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osećate izuzetno zadovoljno. Danas dobri odnosi sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možda su neke poslovne okolnosti danas malo stegnute i vi ste pod pritiskom. Ipak, i pored ovoga uspevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate veliku podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko nekih bitnih zajedničkih pitanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kao stvoren za ostvarivanje vaših planova. Možda ćete čak u jednom delu osetiti monotoniju, jer se sve odvija bez ikakve problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da se druga strana otvori i pokaže šta zaista želi od vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stvari u poslovnom segmentu ne idu u onom pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni i ovim što se dešava. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba danas nešto hladnija prema vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jedino što vas danas može ometati u jednom dogovoru jeste velika količina obaveza koju nikako ne uspevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis, i zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan, odložiti ono što ste planirali da uradite. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako neke stvari idu polako u poslovnom segmentu, uspevate da ono na šta ste se obavezali završite na vreme. Situacija vas povremeno tera da žurite, ali svesni ste da ne smete dozvoliti sebi greške. Nećete uspeti da ostvarite kontakt koji priželjkujete, jer druga strana ima premalo vremena.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovo bismo mogli nazvati još jednim od vaših dana. Osobe sa kojima dolazite u kontakt će vam pokazivati koliko računaju na vas. Pouzdanost u obavljanju obaveza, ali i dobri argumenti u dogovorima sa saradnicima. Emotivno je prelep dan pred vama, iskoristite ga za sve ono što priželjkujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Smatrate da ste ipak napravili jedan dobar dogovor, iako ste nekih svojih uslova morali da se odreknete ili da se dodatno prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da je ovo bio trenutno jedini način. Velika razmišljanja o budućnosti sa emotivnim partnerom. Osećate se dosta sigurno u ovom odnosu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaše raspoloženje je promenljivo, ali su zato vaši postupci baš na pravom mestu. Uspevate da potisnete nezadovoljstvo i da se onima sa kojima sarađujete predstavite u pravom svetlu. Danas birajte društvo prijatelja, potrebni su vam da vas izvlače iz vaših povremenih emotivnih dubioza.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: