The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je stvarno lep dan pred vama. Iskoristite ga prvenstveno da se dobro odmorite, ali sigurna sam da ćete naći vremena i za neka uživanja sa dragim osobama ili prijateljima. Preporučujem vam izlazak u prirodu ili u šetnju, jer će vam ova atmosfera najviše prijati.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Prepodne biste trebali da iskoristite za neke svoje kućne obaveze, u varijanti – pijaca, brisanje prašine, ručak...i tako to. Ostatak dana je definitivno i samo vaš i na vama je kome ćete ga posvetiti – svakako bih vam preporučila da se vidite sa voljenom osobom, jer ste oboje u fenomenalnom raspoloženju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec je u vašem znaku I danas vas ni u jednom momentu mesto neće držati. Potrebno vam je da se krećete, da šetate, da putujete, da pričate, das a prijateljima u nekoj opuštenoj atmosferi razmenite million I jednu informaciju….A možete malo I da flertujete...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jeste da je vaše raspoloženje i dalje pomalo promenljivo, ali najbolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Ne samo da ćete se rasteretiti i opustiti, već postoje i velike mogućnosti da preko njih upoznate neke nove i zanimljive ljude. Prijaće vam komunikacija, ali i boravak na svežem vazduhu. Prošetajte.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi i vaše voljeno biće danas ste spremni da malo „izađete u svet“. Šalu na stranu, sigurno je da biste se dobro proveli da prisustvujete nekom većem okupljanju prijatelja ili društvenom dešavanju. Jako ste dobro raspoloženi i prijaće vam da budete okruženi zanimljivim ljudima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Drage Device, nedelja je....verujem da morate uraditi sto stvari po kući i oko nje, ali nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za to. Pa neće obaveze pobeći nigde – čekaće one vas,ne brinite. Umesto toga pokušajte da vreme posvetite sebi i voljenoj osobi. Prijaće vam da pobegnete od svega...

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage su danas u jednom izuzetnom raspoloženju. Spremni ste za druženja i izlaske, to stoji, ali mnogo ste spremniji i otvoreniji za emotivne kontakte, za flertovanja, za značajne poglede i komunikaciju sa nekim interesantnim ljudima. Prema tome, pravac u neka nova osvajanja...

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi ćete se danas boriti – da li da ostanete kod kuće i završite neke posliće za koje znate da vam bukvalno „vise nad glavom“ ili da maknete sve u stranu i odete da se vidite sa emotivnim partnerom i sa njim provedete dan....Slatke muke su ovo, zar ne? Neće biti mogućnosti kompromisa, birajte šta želite...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Verovatno je da ste danas rešili da ugostite nekoga i da ćete se onako, svojski potruditi da sve bude baš po protokolu i u cakum-pakum varijanti. Doduše, ovo će iz vas iscediti i poslednji atom snage, ali za prijatelje ili za voljenu osobu sada ste spremni da se malo i žrtvujete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam je na pameti samo ljubav, flertovanje, provod i izlazak. Ništa drugo ne želite da čujete, ni o čemu drugom ne želite da razmišljate. Hoćete da ugodite sebi i da sve probleme ostavite tamo negde na stranu. Provedite se, jer je pred vama jedan izuzetno prijatan i ispunjen dan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nedelja iza vas je bila dosta naporna i promenljiva i danas hoćete da se posvetite svojim ukućanima, prijateljima ili voljenoj osobi. Moguće su varijante porodičnih ručkova i okupljanja dragih ljudi kod vas. Ne budite nervozni, sve će proći baš kako treba. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U prvom delu dana ćete biti pomalo „rasuti“ jer ste isplanirali dosta toga i prosto ne znate da li ćete sve uspeti da stignete na vreme. Ipak, drugi deo ove nedelje vam donosi ispunjenost i zadovoljstvo, kao i neke veoma opuštajuće momente sa bliskim ljudima.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: