The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žive za dramu. Njima je najbitnije da svu pažnju usmere na sebe, a kada osete nedostatak pažnje, prirediće vam pravu malu dramu.

ŠKORPIJA

Strastvene Škorpije vrlo su uporne u ostvarenju svojih ciljeva i ako nešto pođe po zlu veoma se intenzivno nerviraju. Žene rođene u znaku Škorpije vrlo su emotivne, nekad čak i agresivne, a muškarci su konstantno pod stresom i vrlo lako se naljute za svaku sitnicu.

LAV

Lavice drže rekord u broju dramatičnih scena. Vrlo su egocentrične i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su arogantne i neće odustati dok ne ostvare svoju nameru. Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične osobine pa ih često doživljavamo kao nadmene i bahate momke.

RAK

Vrlo osetljive, pripadnice ovog znaka sve doživljavaju lično i reaguju veoma burno. Muškarci Rakovi nisu ekstremno dramatični, ali vole da vam jasno stave do znanja, kada im nešto nije potaman.

 

 

 

 

 

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Komentari: