The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Za lep i zdrav izgled pored ishrane moramo da obratimo pažnju i na vežbanje. Prednost vežbanja je u tome da se osećate bolje, da budete zdraviji i imate više energije.

Vežbanje je takodje bitno i za skidanje viška kilorama, a samim tim i da se bolje osećate.

 

Vežba 1

Ova vežba će vam pomoći da se zagrejete i da vam proradi krv. Udahnete duboko, brojite do 5, izdahnite, brojite do 5, i tako ponovite 10 puta. Vežbu ponovite 5 puta.

  

Vežba 2

Ovakav potez je zapravo veoma jednostavan, pomaže vam da naučite kako da pravilno i efikasno uključite osnovne mišiće. Odlična je za početnike i istovremeno masirate mišiće ledja i trbušne mišiće. Vežbu ponovite 5 puta.

 

Vežba 3

Sa ovom jednostavnom vežbom naučićete kako da vam stomačni mišići rade čak i kada pomerate noge. Kod ove vežbe najviše pažnje treba da obratite na stomačne mišiće. Ponovite vežbu 5 puta spustite nogu, pa uradite isto i sa drugom.

Vežba 4

Ova vežba je odlična da se telo pripremi za naprednije vežbe pilatesa. Ponovite vežbu 4 puta spustite nogu, pa uradite isto i sa drugom.

 

Vežba 5

Sjajna vežba za izgradnju neverovatne osnovne snage. Ako ne možete da držite glavu dugo, stavite peškir ispod glave i možete da gledate da li vam stomačni mišići stalno rade što vam na neki način oponaša rad vrata i glave. Uradite vežbu 2 puta, zatim ponovite vežbu brže, 4 puta.

 

Vežba 6

Sjajna vežba za ramena i gornji deo ledja. Ovo je odlična vežba za istezanje i opuštanje.

 

Vežba 7

Ovom vežbom skrećete pažnju na levu i desnu stranu tela. Trebalo bi da osetite istezanje duž leve i desne strane tela.  Ublažiće napetost i osećaćete se fantastično. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.health.com/

Komentari: