The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dragi Ovnovi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio baš u vaše polje doma i porodice, pa je pravi trenutak da se okružite najbližima i uživate.... 

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dragi Bikovi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec je danas u vašem polju pokreta, komunikacije, susreta – sigurna sam da imate mnogo lepih poruka da pošaljete i mnogo dragih ljudi da susretnete! 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dragi Blizanci, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje ličnih vrednosti, stabilnosti i mira, pa verujem da u ovom momentu uživate, opušteni, uz neki dobar i slastan zalogaj.... 

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dragi Rakovi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio baš u vaš znak i polje ličnosti, pa blistate i zračite pozitivnom energijom prilikom susreta sa dragim ljudima... 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dragi Lavovi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje podsvesti – nemojte razmišljati o problemima i opterećivati se! Uživajte, opustite se i okružite onima koje volite! 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Drage Device, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje društvenosti i prijatelja, pa je vreme da sa društvom nastavite provod od noćas! 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Drage Vage, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje javnosti, pa ćete želeti da vidite i da budete viđeni...dobar provod! 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drage Škorpije, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje putovanja, planova – nadam se da ste negde van grada i da odmarate! 

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dragi Strelčevi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje strasti – opaaa! Izgleda mi da ste se noćas za nekoga baš onako fino, zagrejali! 

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dragi Jarčevi, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje emotivnih i bračnih partnerstava – nadam se da između vas i voljene osobe danas sve puca od ljubavi! 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Drage Vodolije, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio u vaše polje usluga i svakodnevice. Ne spremajte kuću, izađite u neki dobar restoran ili kafić! 

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Drage Ribe, srećan vam ulazak u novu 2018-u godinu! Želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i materijalnog blagostanja! Mesec se danas smestio baš u vaše polje ljubavi – ili ste se već zacopali noćas u nekog... ili će vam baš danas neka osoba zapasti za oko... 

 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: