The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Gužva u prepodnevnim satima na poslu može vam na kratko poremetiti planove. Potrudite se da ne napravite greške, naročito ako radite sa papirima. Nesporazumi u dogovorima su mogući. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrudite se da danas ne kažete više od onoga što bi trebalo. U dogovorima se nemojte istrčavati, pustite da druga strana da svoj predlog. Nadređeni ceni vaše mišljenje. Danas niste za baratanje novcem, vodite računa da u kupovini ne potrošite previše. Emotivno – solidan dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Biće teško uskladiti se danas sa poslovnim partnerima i saradnicima. Svi imate iste ciljeve, ali birate različite načine ili drugačije taktike. Neka svako radi onako kako smatra da je najbolje. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe – potrebno joj je da zna da je cenite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ishitrenošću i preteranom željom da se istaknete danas možete pokvariti neke poslovne dogovore. Vaši planovi su dobri, ali treba sačekati pravi trenutak za njih. U odnosu sa voljenom osobom kao da nemate balans – ili previše pridikujete, ili se pak u potpunosti povlačite u sebe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i zato nije ni čudo što povremeno nećete znati gde vam je glava. Nemojte samo da odete u drugu krajnost, pa da se u potpunosti zablokirate i dozvolite da vam dan prođe bez ikakvog konkretnijeg pomaka. Pokažite voljenoj osobi koliko je cenite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ništa od vas na poslu danas. Ili ćete praviti grešku za greškom zato što previše žurite u svemu, ili ćete pak gledati da „uhvatite krivinu“ što je pre moguće. Sa voljenom osobom imate korektan odnos, ali vodite računa – nekim svojim nepromišljenim rečima je možete isprovocirati.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam se neki poslovi ili neki sastanci preklapati, pa je pitanje koliko ćete uspeti da ispoštujete sve ono što ste planirali. Dobar je momenat da nekome kažete svoje ideje ili predloge. Sa voljenom osobom blago razmimoilaženje u komunikaciji. Ništa strašno, rešićete to brzo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dok ste s jedne strane zabrinuti zbog obaveza koje morate da platite, s druge – kao da samo čekate priliku da opustošite sopstveni novčanik. Pokušajte danas da ne preterate sa trošenjem. Dosta razmišljate o jednoj osobi, ali nikako da se pokrenete i pozovete je na sastanak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi vam pokretljivost, komunikativnost, dobre ideje i korektan odnos sa saradnicima. Nekima će ipak danas smetati vaša prevelika brbljivost...nemojte samo da bude brljivost, jer ste skloni i greškama. Pravi trenutak da se pokrenete prema osobi koja vas privlači.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dok ljudima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nasmejano i ljubazno lice, niko ne zna šta se dešava u vašoj glavi. Dosta toga vas muči i tokom celog dana ćete se opterećivati raznoraznim pitanjima. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate odlične pozicije za sve što želite da započnete danas. Jedini je problem što ćete vi želeti odjenom mnogo situacija da pokrenete, pa se možete pogubiti u svemu ovome. Dan je jednostavno savršen za sve ono što je vezano za ljubav, bez obzira imate li partnera ili tek pokušavate da „smuvate“ nekog.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas bi baš bilo lepo ako biste neka svoja razmišljanja i kritike sačuvali za sebe, umesto da ih sručite kolegama u lice ili još gore – nadređenom. Danas nekako teško povlačite ručnu kočnicu, pa kada krenete da pričate, nećete umeti da stanete. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: