The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan će krenuti pomalo „mutno“ i statično....okupiraće vas neka ne toliko dobra razmišljanja I možete sami sebe smoriti. No, ovo je kratkotrajno – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro raspoloženje I veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za društvo I susrete sa vašim prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog nekih sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno razrešiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali za ovaj dan ipak morati da promenite. Doći će do nekih preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verovatno ćete se probuditi u nekom polu romantičnom raspoloženju, željni da svoje vreme podelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jake strasti su tokom celog dana aktivne kod vas – verovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je bukvalno “ušla pod kožu”. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti susret sa njom. Svoje ostalo slobodno vreme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili jak erotski kontakt, nateraće vas I danas na akciju. Želite da svoje slobodno vreme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje I prijatelje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Idite sa prijateljima, opustite se, kupite sebi neku svetlucavu sitnicu, idite kod frizera ili kozmetičara. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte I u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom ovog dana naglašena je potreba za zabavom I opuštencijom, pa makar I u krugu doma. Zaista ćete želeti da svoje vreme podelite sa osobama koje su vam bitne. Izađite negde zajedno, provedite divne momente u opuštenoj atmosferi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrudite se da makar jedan deo dana provedete u okruženju najbližih članova porodice I da im posvetite svoje vreme I pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite…ili prijateljima…

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Budite danas u pokretu, organizujte za sebe I za neke drage ljude neke lepe I opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete rešiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas samo nemojte dozvoliti da vas prepodnevni umor I neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu, pa da dan provedete “zatvoreni” u kuću. Mesec u vašem polju ličnosti govori o tome da biste trebali da se aktivirate I potražite zabavu. Sa partnerom ili sa prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo ste promenljivog raspoloženja tokom prepodneva, I u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da izađete iz kuće I podelite neke lepe trenutke sa osobama koje volite. Idite u kupovinu, u neku šetnju, provedite vreme na svežem vazduhu.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: