The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan za planiranje – putovanja, godišnjeg odmora, nekih poteza koje imate nameru da povučete u poslovnom segmentu. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke svoje utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Današnji dan vam donosi mogućnosti da napravite neke konkretnije pomake u svojim poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Danas ste angažovani i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vam stoje mogućnosti za jaču zaradu, ali će biti potrebno dosta vašeg truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku trenutno imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti kod sebe, ali i u svom pristupu poslovnim saradnicima. Možete dobiti neke veoma značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste danas trebali da se vidite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas će vas dosta toga navoditi na razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške, i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslovnom segmentu....Prijatelj vam može pomoći da rešite neke dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada će vam sve ići mnogo lakše od ruke nego inače. Posvećeni ste svojim obavezama, a dogovori sa saradnicima i kolegama su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. Sa partnerom sada možete napraviti i neke planove koji se tiču zajedničkog odmora, putovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnje planetarne pozicije vam odgovaraju u svakom životnom segmentu. Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vreme je da se angažujete više u svojim emotivnim relacijama ili pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Najviše će vas danas pokretati pitanja koja se vezuju za finansijski deo ili za neke privatne obaveze. Možete dobiti vesti o značajnijem prilivu ili pokrenuti dosta jaku saradnju, dogovor. Više vam prija da na miru, izdvojeni od svih, razmislite o svemu što vam se dešava u emotivnom delu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jake pozicije da pokrenete ona pitanja koja vas interesuju, ali će biti potrebno da savladate unutrašnju nesigurnost i dileme. Ne možete večno razmišljati o tome da li je pravi trenutak ili nije. Usudite se da krenete u realizaciju, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovaj dan doneće vam dobre predispozicije da neke obaveze završite brže i lakše nego što ste to planirali. Danas se neke osobe mogu izdvojiti kao pouzdani saradnici i ljudi na koje možete da se oslonite. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam je lako da budete angažovani, jer vam je raspoloženje bolje nego inače, osećate se poletno i spremno da se uhvatite u koštac sa bilo kojim tipom obaveza. Svojom duhovitošću „zarazićete“ i one sa kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje i smeh oko sebe!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je trenutak da isplanirate svoje poteze i da napravite dobru organizaciju svojih obaveza. Brinete se da li ćete imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete – manje ćete uraditi. Sve ste opušteniji u komunikaciji sa jednom osobom i shvatate da vam se polako „podvlači pod kožu“.

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: