The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Trebaće vam malo vremena da „uđete u formu“ u poslovnom segmentu. Neka vrsta rasejanosti ili pada energije u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekog ozbiljnijeg ili odgovornijeg posla. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu. Mali znak pažnje – velika radost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti i malo napetosti, pa bi bilo dobro da vi lično kontrolišete svoju povremenu nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam neke predstavljati razlog za stres i tenziju. Odnos sa voljenom osobom – danas vrlo korektan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nećete dozvoliti da neke osobe u poslovnom segmentu danas manipulišu vama. Lako ćete moći da „pročitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako ste zauzeti – ne sedite na dve stolice!

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako vam neko od ranih jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na ceo vaš dan. Jednostavno, prevaziđite i iskulirajte ovu osobu u potpunosti. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosetljivi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ponašanja nekih osoba u poslovnom segmentu vam ne prijaju, pa ćete se truditi da se distancirate i izolujete, održavajući kontakt samo sa najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom vam izazivaju zadovoljstvo i donose vam dobro raspoloženje. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako će neki ljudi danas pokušavati da utiču na vaše mišljenje, vi ste svesni da ste u pravu i nećete odstupati od onoga što je vaš stav i put. Teško je da ćete se danas privoleti bilo kome, samo ste „svoji“. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom umete da pokažete i onu nežniju stranu svoje ličnosti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Koncentracija i fokusiranost na poslovne obaveze su vam odlični i tokom ovog dana možete uraditi ogromnu količinu obaveza. Ne samo to – podstičete svojim stavom druge i stvarate odličnu atmosferu u okruženju. Osećate se sputano u trenutnim kontaktima sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas više nego dobro „čitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. Niko ne može sakriti svoje tajne od vas, što ćete obilato koristiti i u partnerskim odnosima. Osobu koju volite danas možete staviti na neku vrstu testiranja i provere. Ljubav ne bi trebala da funkcioniše tako....

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlično ćete se prilagođavati drugima, i umeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svesni ste da su vam pomoć i podrška neophodni i spremni ste na kompromis. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, ali se trudite da ne unosite dodatno pometnju u odnos.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste da morate pristati na neke uslove koji vam možda i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Ipak, trudićete se da ubacite i svoje uslove. Emotivni partner je spreman da vam progleda kroz prste zbog ponašanja od pre neki dan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uporni ste da dođete do nekog svog cilja ili da isterate svoju zamisao, i nemate nameru da odustanete od toga. Sve okolnosti su na vašoj strani i više je nego izvesno da je pred vama plodonosan dan. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osećate se više nego dobro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete uspeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Na kraju dana možete biti iscrpljeni mnogo više nego što ste mislili. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: