The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako je danas radni dan, itekako ćete imati mogućnosti da pokrenete neke pozitivne promene. Čak su mogući i novčani prilivi. Više se posvetite onome što je ostalo nerešeno prethodnih dana. Izlazak vam donosi vrlo interesantno i intenzivno novo poznanstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Još jedan odličan dan. Ne očekujte da neće biti prepreka, ali one su zanemarljive. Podrška nekog u poslovnom segmentu vam daje vetar u leđa. Emotivno – savršen momenat da sa voljenom osobom oživite „ljubavni plamen“. Strasti u porastu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Promene koje danas napravite u poslovnom segmentu rezultovaće vrlo brzo. Ukoliko ste „tanki“ kada je novac u pitanju, možete pozajmiti novac od kolege. Neki od vas će se dogovoriti sa osobom iz poslovnog segmenta za sastanak koji dosta obećava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da preskočite one zahtevnije obaveze i da se posvetite nekim sitnijim poslovima. Trenutno su vaše misli više usmerene ka emotivnom delu ili kontaktima sa prijateljima. Odličan je dan za susrete, za druženja, za izlaske.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Razmišljaćete da li je danas pravi trenutak da ugovorite neke susrete ili ostvarite komunikaciju sa bitnijim poslovnim partnerima. Ako osećate da ste spremni, onda to i uradite. Mirna atmosfera i vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nemate mnogo poslovnih obaveza, a nećete se ni truditi nešto naročito da ih završite. Više ste usmereni na to kako se osećate i šta želite kada su emotivna dešavanja u pitanju. Intenzivan kontakt i susret su danas mogući. Pravi je momenat da se pokrenete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve ono što imate od poslovnih obaveza završićete vrlo brzo i uspešnije nego što ste to mislili. Jednostavno, dosta toga vam ide na ruku. Kontakt sa šefovima je korektan. Ugovorićete susret sa kolegama ili sa osobama koje poznajete preko poslovnog segmenta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam najbolje ide komunikacija – brzo uspevate da se dogovorite oko svega vezanog za poslovni segment. Ostatak dana obavezno i samo iskoristite za uživanje – momenat je savršen za ljubav, za strast, za vrlo intenzivne susrete sa suprotnim polom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tačno znate šta trebate i morate da uradite kada su neke situacije u poslovnom segmentu u pitanju. Bićete vrlo uspešni u rešavanju onoga što vas je do sada kočilo. Nalazite potrebnu smirenost u sebi da se više posvetite odnosima koji su vam bitni – porodici i emotivnom partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete donosi vam dobro raspoloženje i nadu da ćete sve situacije uspeti da završite na vreme i kako treba. kontakti sa prijateljima vam donose dobro raspoloženje i trebali bi da im se maksimalno posvetite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Energija ovog dana vam prija samo kada je poslovni segment u pitanju. Zato biste trebali da što više vremena posvetite obavezama, kontaktima sa saradnicima i popravljanju odnosa sa nadređenim. Emotivno stoji određeno nezadovoljstvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan je odličan za planove, za dobro raspoloženje, za druženje i emotivne kontakte. Kada je posao u pitanju – nećete funkcionisati loše, ali nećete se nešto posebno ni truditi da se posvetite ovom segmentu. Sada vam više prija opuštanje.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: