The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete neke planove koje ste danima “razrađivali” u svojoj glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, onda sačekajte. Malo napetosti u vašim emotivnim odnosima – ipak, ovo je moguće lako regulisati. Ne potencirajte na tenziji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate podsvesno pritisak vezan za neke poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, naoko odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umete da učinite da se partner oseća loše, jer znate njegove slabe tačke I nesigurnosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima I saradnicima, ali vam se čini da vaše reči baš I ne dopiru do njih. Imate osećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” I da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora I pritisak od strane partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa nekim kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sami sebi namećete preveliku presiju, ali nekako uspevate da sa ovim izađete na kraj I ostvarite solidne poslovne rezultate. Danas kontrolišite svoje troškove. U emotivnom segmentu – želite razrešenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako neka pitanja u poslovnom segmentu teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nežnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke obaveze ne uspevate da privedete kraju na vreme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe da biste ovo uspešno priveli kraju. Odnos sa voljenom osobom je promenljiv I postupci druge strane utiču u velikoj meri na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešeni ste da neke obaveze koje danima vučete konačno privedete kraju. Dan pred vama je prilično dobar, a itekako je moguće da ćete dobiti I poziv na dogovor ili sastanak sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio deo vašeg života I ne znate da li da povučete neki potez…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta posla vas očekuje tokom današnjeg dana, a vama koncentracija trenutno baš I nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga je na vašoj strani danas – osim toga, oni sa kojima dolazite u kontakt ili sa kojima radite na dnevnoj bazi biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć I podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi želele da vam se više približe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo verovatno da to možete uspeti danas. Pre je izvesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična, ali koja će vas malo « udaviti » svojim pričama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovaj dan može doneti obnovu komunikacije sa poslovnim partnerima ili ponovo pokrenuti neke priče koje ste hteli da realizujete u prethodnom periodu. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osećaj da ste preplavljeni ljubavlju I nežnošću prema osobi koju volite.

 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: