The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan pred vama je izuzetno plodonosan. Neke okolnosti su se promenile u poslovnom segmentu, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je više nego dobra.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije će biti više nego prisutan tokom današnjeg dana i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast. Intenzivan kontakt.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uhvatila vas je velika nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti sa mrtve tačke. Naravno, ovo je samo u vašoj glavi – izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velika gužva i presija na vas, ali to vam samo dodatno daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz nekih problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sami ste krivi što ste ostavili da neke poslovne obaveze i situacije rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam na svaki način pokazuje da je vrlo zainteresovana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o nekim problemima. S druge strane pak, nikako da uspete da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate veliku ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju dovoljno poštovanja prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku meru i danas ćete im to jasno staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu. Budite malo realniji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni svoje obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge, jer je više nego izvesno da ćete „izvisiti“. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas „drmaju“.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti neke primedbe koje ćete vi doživeti vrlo lično. Nemojte se duriti, napravite neophodne izmene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite neki dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše. Moguće je odlaganje susreta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako uložite sve svoje snage i energiju tokom ovog dana, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen na glavi. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za kontakt i susret sa voljenom osobom.c

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nadate se da ćete uspeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate i to mnogo više nego što je to zaista potrebno. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da danas sve radite u apsolutno poslednjem mogućem trenutku. Osećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom celog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtevni.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: