The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne dajte da vas neke prepreke ili papirološki problemi danas zaustave, pa da odustanete od nečega što ste želeli da pokrenete. Posvetite se svojim ciljevima – I punom parom napred. U emotivnom segmentu – divan dan za neko novo poznanstvo ili za uživanje u kontaktu sa simpatijom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi bio pravi trenutak da pokrenete ono što vam je važno, jer imate dovoljno upornosti, stabilnosti I spremnosti za to. Emotivno – stoji blaga nesigurnost - osećate se stegnuto u okolnostima koje ne možete da promenite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako vam se to možda ne sviđa, danas ćete morati da se prilagodite tempu saradnika I njihovom načinu rada. Možda previše očekujete od nekih osoba – razmislite koliko im poverenja dajete. U emotivnom segmentu – pokušavate da na brzinu popravite nešto što već izvesno vreme ne funkcioniše…

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da će vaši planovi danas moći da budu realizovani, I možda biste pre trebali da se okrenete predlozima nadređenog I njegovim uputstvima. Volite da radite stvari na svoj način, ali danas nije dan za to. Neko preko segmenta prijatelja pokazuje otvorenu zainteresovanost za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan vam daje dobru energiju i dovoljno podstreka da se aktivnije bacite na neke svoje planove. Ipak, nisam sigurna koliko su oni u vašoj okolini spremni da vas danas podrže u tome. Danas se lakše nego inače usklađujete sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Smatrate da ste pronašli pravi način da rešite neku poslovnu problematiku ili da pokrenete ono što ste planirali. Nisam sigurna da ćete biti uspešni u tome baš onoliko koliko mislite. Često razmišljate o jednoj osobi, ali su u ta razmišljanja uglavnom uključeni strast I želja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni da li da prihvatite ponudu jedne osobe koja vam nudi svoju pomoć oko nekih situacija vezanih za poslovnim segment. Više volite da stvari radite na svoj način. Mogućnost za susret sa bivšom simpatijom ili partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke situacije u poslovnom segmentu vam oduzimaju daleko više vremena od onoga što ste planirali, ali vi nemate nameru da radite na drugačiji način ili da ih obustavljate. Čvrsto se držite onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa voljenom osobom ili sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas potpuno neočekivano možete dobiti veliku podršku od osoba na koje uopšte niste računali. Šta više, one se mogu pokazati kao pomoć u pravom trenutku. U emotivnom segmentu – izuzetno vas nervira partnerovo zahtevno ponašanje ili neka forma pasivne agresivnosti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ste generalno gledano, više nego zadovoljni time kako se odvijaju neke poslovne situacije koje ste pokrenuli, još uvek se bojite da u nekom odsutnom momentu ne dođe do prepreka. Opustite se malo. Dan kada se treba pokrenuti prema osobi koja vas privlači.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Super je momenat da napravite neki bitan pomak u kontaktu sa poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti da ovaj dan prođe bez vaše inicijative. U emotivnom segmentu – mnogo želite, ali se bojite da se pokrenete, jer ne znate kako će osoba koja vam se dopada reagovati….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da se iz dana u dan od vas očekuje sve više u poslovnom segmentu. Šta god da uradite, kao da nije dovoljno da b saradnici bili zadovoljni. Intenzivna komunikacija sa nekim preko segmenta prijatelja. Jako vam prijaju ovi razgovori.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: