The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi nekim uobičajenim poslovnim normama. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite I odmorite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suviše ste nervozni I lako vas je podbosti. Ne dozvolite da kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da u poslednje vreme obraća pažnju samo na sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu nimalo lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem ne slažete. Ukoliko ostanete verni sebi, računajte da se druga strana može uvrediti. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Greška koju ste napravili u prethodnom period danas dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost sve do popodnevnih sati. Potstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići. Pozovite osobu koja vam šalje signale na kraći izlazak ili kafu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje ili na obavezu koju ste trebali da odradite. Branićete svoje interese vrlo žestoko jer smatrate da je ovo prebacivanje bez ikakvog osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete svoje nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako ste svesni da ste vi napravili određene propuste, nećete tek tako lako preuzeti krivicu na sebe. Kao da vam je malo prepucavanja sa kolegama potrebno da biste izbacili nervozu I negativnosti kojima su vas drugi u prethodnim danima zatrpavali. Nije dobro vreme za emotivne kontakte – nervozni ste.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Komentari nekog izuzetno vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete izričito braniti svoje stavove I biti spremni čak I da se posvađate. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi. 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Preskočite negativne impulse koji će se danas javljati u poslovnom okruženju. Ne reagujte na nečije provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe I dokazivanja koja ničemu ne vode. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće svu vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da odradite I ispravite. Još jedan dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne I veče provesti odmarajući se.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je podbosti I potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da neke stvari radite na pravi način. Nemojte danas da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Ne menjajte u poslednjem trenutku nešto što ste maltene već priveli kraju. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Biće teško organizovati obaveze tokom današnjeg dana. Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas svojim ponašanjima izaziva I provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje I opuštanje.

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: