The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jake šanse da danas izgladite neke odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, angažujte se, ali nemojte presirati sagovornika – pustite neka sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete se tokom ovog dana osećati pomalo iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rešenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam ne idu na ruku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste u odličnom raspoloženju, komunikativni, duhoviti, vedri i spremni da se angažujete. Napravićete više uspešnih dogovora, mada ćete povremeno funkcionisati u fazonu „sto na sat“ da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za susret, razgovor sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Raspoloženje vam je malo mutno, pa ćete verovatno funkcionisati u dosta promenljivom fazonu. Ne dozvolite da vas neke unutrašnje nesigurnosti spreče da budete aktivni u poslovnom segmentu, jer imate više nego dobre šanse da napravite jedan konkretan i važan dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan je trenutak da pokretene i uradite sve ono o čemu ste u prethodnim danima intenzivno razmišljali i planirali. Srećne okolnosti su svakako na vašoj strani, ali i vaša lična energija će biti ogromna, pa se sada može postići i više od onoga što ste očekivali. Malo ste emotivniji, ali i to je dobro, zar ne?

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas vam toliko sve ide na ruku, toliko se sve dešava baš onako kako ste vi zamislili i planirali da ćete prosto biti zbunjeni razvojem situacije. Čak i neke promene koje dolaze danas, vam idu na ruku, pa budite vredni i aktivni, jer ćete postić mnogo! Emotivno – dan je više otvoren za avanturu i strast.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako vidite da se stvari pokreću, ipak niste u najboljem raspoloženju. Naime, sve vam je ovo sada suviše sporo, suviše teško, suviše prepreka pred sobom vidite. Ne budite malodušni, zar ne primećujete da sigurnim korakom ipak idete napred? Voljena osoba pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate enormnu količinu obaveza koje morate završiti, ali ste u totalno promenljivom raspoloženju, pa ćete čak funkcionisati u punoj brzini, a čas „kljoknuti“ i ne biti u mogućnosti da se pomerite sa mesta. Drmaju vas jake emocije i neka unutrašnja nesigurnost – samo polako, biće bolje i to vrlo brzo....

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

U poslovnom segmentu – standardan dan. Čas uspon, čas pad...čas nerviranje, čas funkcionisanje u potpunom skladu sa kolegama – sve u svemu – tako vam je već duže vreme. Zato je ovo dan za emocije, za strast, za ljubav – čak i za početak jedne burne i strasne avanture!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neka nervozica vas prati od ranih jutarnjih časova, iako vidite da je generalno sve u redu u poslovnom segmentu. Ipak, nekih sitnijih problema ćete imati, ali bih rekla da ćete koren tih problema biti baš vi, pa pokušajte da ne reagujete ishitreno i neprimereno prema ljudima sa kojima radite. Emotivno super.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako vam jave za neke neplanirane troškove – ne padajte u nesvest. Budite sigurni da ćete dobiti informaciju i o neplaniranim prilivima, pa će se sve nekako srediti samo od sebe. Emotivno je ovo fenomenalan dan – mogućnosti za novo poznanstvo, ali i za super odnos sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zaokupila vas je poslovna problematika od ranog jutra, pa povremeno nećete znati na koju ćete pre stranu. Na sve ovo – verovatno ćete morati da odradite i neke lične ili porodične obaveze. Pošto izgleda danas sve ide zbrda zdola, budite sigurni da ćete doživeti neke šokove i u emotivnom segmentu.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: