The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete se povući u sebe, ćutati i raditi...ili ćete pak biti preterano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite danas u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sto puta su vas neke osobe ispalile kada su obećanja ili dogovori u pitanju i vi nikako da se naučite pameti. Ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih iskulirajte u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike od strane nadređenih ili poslovnih saradnika. Danas ste pogotovo previše osetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Čini vam se da vaši planovi, koliko god oni bili dobri, uvek u poslednjem momentu dožive neki zastoj, ili pak morate da jurite da biste sve završili na vreme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama. Nešto ste preosetljivi danas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje u radnoj sredini. Jedna osoba u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o njoj.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi biste na jednu stranu, ali se šefovi ne slažu sa vašim metodama i postupcima i uporno vas guraju na drugu. Imate dve mogućnosti – ili da nevoljno prihvatite ili da se raspravljate. Na vama je šta ćete. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba. Malo mira danas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Toliko se možete pogubiti u nekim planovima, da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza, pa ćete posle juriti kao muva bez glave. Ne uspevate da nađete zajednički jezik kada je neki dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju. Neko se mora prilagoditi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklevali. Takođe – moguće je da ćete se istrošiti više nego što ste planirali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa jednom osobom, ali to sada dosta teško ide.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima sa poslovnim partnerima. Potrebno je pronaći kompromis, jer na ovaj način nećete postići ama baš ništa. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje umete da se inatite i tvrodglavite i kada treba i kada ne treba.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čas ste u super raspoloženju, čas ujedate sve oko sebe. Kolege mogu biti iznenađene vašim promenama raspoloženja i neće znati kako da se postave prema vama. Potrebno vam je da se rasteretite malo, ili se odmorite ili „izduvajte“ mozak kroz neku šetnju ili fizičke aktivnosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete uglavnom samo otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još dodatnih poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: