The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste malo impulsivniji, malo nervozniji nego inače. Bilo bi dobro da budete oprezniji u komunikaciji, da svojom ishitrenošću ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. Možete osećati pritisak od strane šefova, ali ne ulazite sa njima u argumentaciju. Biće vam potrebna podrška od strane emotivnog partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke situacije vas sada lako izbacuju iz takta, ali nećete dozvoliti da se to na vama vidi. Ono što ste naumili da uradite, uradićete – koliko god da postoji distrakcija sa strane. Ako ste raspoloženi za malo flertovanja, samo napred – ali vodite računa da to emotivni partner ne vidi i ne oseti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne da niste raspoloženi za posao, nego vam maltene na pamet ne pada da se pomerite sa mesta. Bukvalno ćete otaljavati sve što imate od obaveza i samo razmišljati o tome kako ćete iskoristiti popodnevne sate. Imate vi svoje planove, vezano za prijatelje ili za emotivnog partnera...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Šefovi pokušavaju da vam nametnu neke obaveze, ali se vi vrlo uspešno izvlačite. U suštini – danas ćete raditi samo ono što je vama od ličnog interesa ili što vam odgovara. Nemate nameru da svoju energiju trošite za ono što vam je nebitno. Odlični odnosi sa partnerom, sklad i razumevanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kao da vas je neko uključio u struju od ranog jutra – dotrčaćete na posao, a i veći deo dana provesti baš u tom fazonu. Sve stižete, sve možete, ništa vam nije teško, pogotovo što se spremate za jedan važan poslovni sastanak. Bićete danas u fazonu flertovanja, zavođenja, inicijative prema suprotnom polu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Poslovni saradnik vas može opomenuti da ste zaboravili da završite jednu obavezu koju ste obećali. Pokušajte da nađete adekvatno opravdanje za svoj nemar i zaboravnost. Vrlo intenzivno komunicirate sa jednom osobom preko posla, a primećujete zainteresovanost i sa njene strane.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Očekujete mnogo od jednog razgovora na poslu. Sigurni ste da će vam kontakt sa ovom osobom pomoći u nekim vašim planovima na dalje. Očekujete priznanje od strane šefova, ali ono danas izostaje. Zadovoljni ste kako se odvijaju situacije između vas i voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suviše mračno gledate na neka dešavanja u poslovnom segmentu – ništa nije toliko loše kao što se vama čini, pa nemate razloga ni za nervozu koju trenutno u velikoj količini „isipate“ na sve sa kojima dođete u kontakt. Bitan razgovor sa voljenom osobom. Mnogo bolje ćete se osećati u večernjim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas vam dosta toga ide od ruke. Poslovni segment funkcioniše više manje stabilno, a moguće je da danas ostvarite i neku dodatnu zaradu. Dosta razmišljate o jednoj osobi i nadate se skorom susretu sa njom. Koristite ovaj dan maksimalno, jer možete promeniti dosta toga na bolje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta neočekivano možete započeti jednu napetiju situaciju sa poslovnim partnerom ili kolegom. Potrudite se da ne pokvarite svoje bitne poslovne relacije. Neka iznenađenja i u polju finansija – jedan priliv vam može ulepšati dan. U emotivnom segmentu blaga nestabilnost i nesigurnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedan dosta interesantan i podsticajan dan je pred vama, kada biste trebali da se pokrenete i angažujete u velikoj meri prema svemu što vam je važno. Neke jake prilike se otvaraju i na emotivnom planu, mogućnost novog poznanstva ili sređivanja situacije sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan dan za sve vezano za poslovni segment, ali ćete vi biti malo ishitreni i možda u brzini doneti neke odluke. Ako je moguće, razmislite dobro o svemu što vam se ponudi, da se ne biste kasnije eventualno pokajali. Možda je bolje da se aktivirate oko već započetih poslova, umesto oko noviteta.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: