The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Naglašeno polje prijatelja govori da biste danas trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i tračeva. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno....

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osećate usamljeno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom delu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas vam je potrebno da se posvetite samo i isključivo sebi. Prepodne ćete uglavnom provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji ili samo – dremanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budet eu kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga. Nemojte potrošiti baš poslednji dinar!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite samo sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih....

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Konačno jedan u potpunosti lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Možete se družiti i sa decom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec u vašem polju doma i porodice danas unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neko okupljanje i druženje kod kuće, napravite na brzinu zakusku ili neki slatkiš i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vreme vedrim momentima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec u vašem znaku danas vam donosi da biste sve odjednom. Imate pozive sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve...a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, razumevanje sa ukućanima. Pa šta čovek može više poželeti?

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete u sigurnost svog doma, okruženi samo najbližima. Konatakt sa voljenom osobom takođe vam donosi zadovoljstvo.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: