The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Postaće vam jasno da neke poslovne obaveze ne možete završiti tokom današnjeg dana, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka nekim lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda ste nesigurni samo u prvim satima ovog radnog dana, već posle toga ulazite u jednu pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i neke greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U velikim ste razmišljanjima oko nekih dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite neke situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o jednoj osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda ste malo rasejani i konfuzni u nekim razmišljanjima, ali je generalno dosta dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flertovanje sa nekim drugim, prevariti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete postići dosta dobre rezultate u poslovnom segmentu, ostvariti dosta toga od onoga što ste nameravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše od sebe. Blaga napetost u odnosu sa voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako će dan pred vama biti povremeno naporan i nervozan, uspećete dosta toga da postignete i završite. Povremeno možete imati problema sa koncentracijom i organizacijom obaveza, ali nećete biti skloni greškama. Možete se aktivirati prema nekom, prema kome osećate veliku strast.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas možete pokrenuti jednu bitnu poslovnu komunikaciju. Doduše, sam početak dogovora može biti povremeno naporan i prožet nerazumevanjem, ali ćete i vi i sagovornik uspevati da se brzo prilagodite. Jedna osoba vam jako nedostaje i ne možete da prestanete da razmišljate o njoj.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Zadržite potrebnu stabilnost u važnim dogovorima i kontaktima sa saradnicima. Možda ste negde duboko u sebi nezadovoljni, ali ne dozvolite da se to na vama vidi. Svoje emocije danas iskazujete lako i bez problema, prepuštate se u potpunosti voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedan dogovor ste uspeli da ostvarite i u potpunosti ste zadovoljni onim što ste postigli. Doduše, onaj unutrašnji glas vam šapuće da je to moglo i bolje, ali danas nemojte obraćati pažnju na njega. Dan je odličan da rešite neku problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Do vas danas dolazi jedna prilično solidna poslovna ponuda. Takođe, mogu vas obradovati vesti o uplati sredstava na vaš tekući račun. Ako ste imali bilo kakvih problema sa kolegama, danas ih možete rešiti na lak i jednostavan način. Drugi deo dana je kao stvoren za ljubav.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve će u poslovnom segmentu krenuti kako treba od ranog jutra, a u tom fazonu će se nastaviti i na dalje. Bićete jako zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili. Možete imati problem sa uklapanjem obaveza, pa zakasniti na dogovoreni susret sa partnerom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako će vam prijati ponuda od strane kolege da vam pomogne u nekim nagomilanim obavezama. Zapamtite i budite spremni da uzvratite uslugu. Osećate sve veću potrebu da sa voljenom osobom sredite situaciju u vašem odnosu, i danas ćete se istinski potruditi oko toga.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: