The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Povremena impulsivnost i nervoza u odnosu sa onima sa kojima radite. Bolje je da se izmaknete iz nekih neprijatnih situacija i da ne potencirate na raspravama. Smatrate da dajete svoj maksimum u odnosu sa voljenom osobom, ali da druga strana uvek bez potrebe pronalazi zamerke i kritikuje vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ste smatrali da ste neku priliku propustili, danas možete vrlo prijatno biti iznenađeni pozitivnim obrtom cele situacije. Moguće je da ostvarite ono što ste planirali. Iako ste malo nervozni, trudite se da u odnosu sa voljenom osobom budete korektni i prilagodljivi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna ponuda dolazi danas do vas prilično neočekivano, a teško je da ćete imati dovoljno vremena da o njoj duže razmišljate. Pokušajte da okušate svoju sreću ili – pratite intuiciju šta vam govori. Opterećuju vas neki detalji emotivne veze u kojoj ste, ali trenutno ne želite da „dižete uzbunu“ oko toga.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nešto lošiji kontakt sa nadređenima tokom ovog dana, pa ako ste imali nameru da zamolite za neku uslugu ili da porazgovarate o uslovima rada, možda biste ipak trebali da odložite. Promena planova u poslednjem trenutku, pa je moguće da ćete se pre susresti sa prijateljima, nego sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U potpunosti ćete morati da izmenite sve svoje planove za današnji dan, ali to ne žali da ćete biti na gubitku. Neke stvari su prioritetnije i njima dajte više vremena. Očekujte povremeno napet dan. Voljena osoba je isplanirala vaš susret, ali ćete morati da napravite neke izmene.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan odličan za pregovore, dogovore, jaka komunikacija sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Potrudite se samo da ne budete previše nametljivi prema nekim osobama. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će od prvog momenta probuditi veliko interesovanja kod vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke promene ili novine u već postojećim dogovorima mogu vam na kratko poremetiti koncepciju i planove za današnji dan. Trebaće vam nešto vremena da se uklopite. Sa voljenom osobom teško ostvarujete dogovor, i zbog njenog, ali i zbog vašeg manjka vremena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Užurbanost, neočekivani događaji – u svakom slučaju – velika količina dešavanja u poslovnom segmentu. I pored jakog tempa, odlično se snalazite i ostvarujete planirano. Ni danas nećete uspeti da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa voljenom osobom, ali ste zato sa prijateljima odlično.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrali ste da nećete uspeti da ostvarite jedan poslovni dogovor, i bićete vrlo prijatno iznenađeni kada vas druga strana danas ponovo kontaktira. Možete na brzinu napraviti odličan posao. Novo poznanstvo će vam ulepšati ovaj dan. Stoji velika mogućnost flertovanja, čak i avanture.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odličan dan da mnogo brže nego što ste očekivali rešite neke problematične poslovne obaveze. Neke situacije će povremeno iskrsavati, ali ćete u hodu uspevati da ih okončate. Naglašena neodlučnost oko pokretanja nekih pitanja sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dosta toga se u poslovnom segmentu pokrenulo na bolje i to bukvalno preko noći. Dobijate neke vanredno važne informacije koje vam donose dobro raspoloženje. Velike mogućnosti za nova poznanstva, i to preko poslovnog segmenta. Aktivni ste i spremni za flertovanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako naglašen poslovni segment u isto vreme deluje podsticajno na vas, ali vam i budi nervozu. Dosta toga će se danas odvijati nepredviđeno, ali vam u isto vreme donoseći šanse za nova poznanstva i mogućnosti dogovora. Voljena osoba vas donekle iznenađuje svojim ponašanjem.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: