The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prilično nedefinisano raspoloženje tokom celog dana. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Prilično ste sumnjičavi prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam unose pometnju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali jednostavno – u ovom momentu nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam ulepša dan, ali biste trebali da se prepustite i dozvolite njemu da vodi celu situaciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaše raspoloženje je prilično dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Zabrinutost zbog troškova koji su se neočekivano pojavili. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi strasti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Šta god da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite – suočavate se sa odlaganjima ili izvesnim blokadama. Nemate prave sagovornike trenutno, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritiska svojom preteranom brigom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Šta god da danas pokrenete, budite sigurni da ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Razmišljate kakav ste utisak ostavili na jednog poslovnog saradnika. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku zainteresovanost. Mogućnost flerta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste nezadovoljni svojim učinkom na nekom poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega ne dobijate informacije koje očekujete. Nervozni ste zbog odlaganja nekih isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom pokušajte da potisnete svoju isključivost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nemojte danas neke situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u nekom neželjenom pravcu. Smatrate da se voljena osoba ponaša suviše olako prema primedbama koje joj upućujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima sa kojima dolazite u kontakt i nije vam jasno zbog čega je njihova nervoza toliko naglašena. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Računali ste da ćete jednu veću obavezu uspeti da završite tokom današnjeg dana, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam neke stvari prećutkuje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na neke saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta dominantno i posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite malo loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve ono što ste planirali za ovaj pondeljak, kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili neku obavezu ili poslovni projekat. Možete osećati bezrazložnu nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: