The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj meri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Veliki elan i podsticaj u poslovnom segmentu. Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete doneti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana. Tada važi ono – dva puta razmislite! Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lep i ispunjen zadovoljstvom dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im non stop visite nad glavom i smarate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. To što oni smatraju da ste navalentni, to je već njihov problem. Emotivno – odlično. Sve se odvija po vašim željama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što usmerite u poslovni segment, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda, dajte sve od sebe jer itekako možete napraviti dobre i uspešne poteze. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je sve bolja i bolja. Baš ste dobro raspoloženi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom prepodneva ćete već biti u fazonu – eto, opet ne mogu da uradim ništa – a onda će se situacija odjednom preokrenuti. Budite uvereni – itekako možete tokom ovog dana ostvariti ono što hoćete. Ovo je vezano i za emotivni segment, jer kontakt sa nekim može postati jači i kvalitetniji.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Učiniće vam se u jednom trenutku tokom prepodneva da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumevanja i pažnje voljenoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati, ili da ćete imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali to je aktuelno samo tokom prepodneva. Popodne se situacije već rešavaju lakše i idu vam u korist. Emotivno – odličan dan. Jake mogućnosti za ljubavne susrete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete tokom prvog dela dana preokupirani nekim dogovorima, jurićete na sto strana odjednom. No, sve ovo će vam doneti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete itekako biti svesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dana, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Istina je da ćete početkom dana biti malo zabrinuti, najverovatnije zbog nekih troškova koje niste očekivali, ali ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, jake kontakte i smirivanje. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih razgovora koji se neće završiti svađom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U komunikaciji sa saradnicima je potrebno da pronađete pravu meru. Niti zahtevajte previše od njih, ali ni nemojte nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom prepodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumevanje i sklad.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate „juriti“ ljude koji su vam bitni. To imajte na umu. Dobra komunikacija sa osobom preko poslovnog segmenta donosi vam raspoloženje.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: