The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali I velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekujte danas mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Velike aktivnosti I mnogo kontakata I razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno I to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost I iskrenost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe ili svoje stavove. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate jaku podršku od strane nekih ljudi koji su dosta poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da bude aktuelna I saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva I za flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas se nekako teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje po nekim pitanjima. Pokušajte da nađete zajedničko rešenje. U emotivnom segmentu – više vam odgovara da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom ovog dana osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete od drugih. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmeh na lice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vesti koje će vas pomaknuti s mesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom ovog dana stoji vam izuzetno raspoloženje i dinamičnost u svemu što radite. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumevanje sa drugima. U emotivnom segmentu – željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka boljem razumevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu – nesklad između želja I mogućnosti.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: