The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas možete malo oklevati kada su vaši poslovni potezi u pitanju. Niste sigurni kako da se postavite prema zahtevima poslovnih saradnika. Kada je emotivni segment u pitanju, vaša ljubomora i posesivnost su jako probuđeni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Prilično teško vam padaju današnje poslovne obaveze, jer nemate pravu rešenost niti fokusiranost. Trudićete se da završite samo ono što je najneophodnije. Sa voljenom osobom možete imati kvalitetnu komunikaciju i provedeno vreme, samo ako se opustite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobro raspoloženje ali neorganizovanost, pa ćete tokom ovog dana biti u velikoj meri u raskoraku kada su obaveze u pitanju. Moguće je da ćete neke stvari morati da odložite za sutrašnji dan. Danas se neke zanimljive, nove osobe mogu pojaviti u vašem okruženju...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da pokrenete jednu situaciju u poslovnom segmentu i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte od onoga što ste namerili. Osećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom preteranom brižnošću.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate veliku inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite delimičnim uspehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na jednog poslovnog saradnika. Dan kada se u emotivnim relacijama treba okrenuti ka strasti i ne pokretati neka bitnija pitanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Muče vas neke situacije u poslovnom segmentu, ali ćete se truditi da date svoj maksimum i pokušate da ih razrešite ili ispravite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima danas, možete dobiti i neku novu ideju. Osećate veliku prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Može biti povremenih nesporazuma u komunikaciji sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti da se neke stvari zalaufaju, presecite ih na vreme da ne bi otišle u neželjenom pravcu. Smeta vam što voljena osoba ne reaguje na vaše primedbe i skloni ste povremenom durenju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom u poslovnom okruženju. Imate osećaj da vam druga strana nešto zamera ili da krije neke stvari od vas. Iako se voljena osoba trudi da vam ugodi, niste spremni za potpunu otvorenost i prepuštanje nežnostima. Imate određenu zadršku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ponadali ste se da ćete jednu veću obavezu uspeti da završite tokom današnjeg dana. Međutim, okolnosti su se promenile i verovatno je da ćete morati da date prioritet drugim stvarima. Zbunjeni ste nečijim ponašanjem jer ne znate da li flertuje sa vama ili se samo ponaša prijateljski.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste sigurni da li je poslovni partner ili saradnik zaista bio iskren u nekim obećanjima prema vama. Ne preispitujte previše, ionako će vreme ubrzo razrešiti ovu situaciju. Emotivni partner je čas nežan, čas odsutan i prosto niste sigurni kako da se postavite prema njegovim promenama ponašanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neki poslovni saradnici se ne pridržavaju dogovora sa vama, ali još uvek ćete imati strpljenja da vidite u kom pravcu će se situacije ovde odvijati. Ako vas voljena osoba optužuje da flertujete ili da se nekorektno ponašate prema njoj, razmislite – možda i jeste u pravu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako vam smeta što vam je saradnik obećao nešto u prethodnim danima, a sada se izvlači i traži opravdanja za sebe. Niste zadovoljni odvijanjem situacija i osećate pritajeni bes. U izuzetno ste romantičnom raspoloženju, ali ne uspevate da nađete dovoljno vremena za partnera.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: