The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke zbunjujuće situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savet za vas je da tokom ovog dana nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta promenljivo raspoloženje tokom današnjeg dana, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Jednostavno, danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe tokom današnjeg dana. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ovo jednostavno nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti jako zabrinuti šta i kako dalje. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa nekim obavezama danas, ali ispostaviće se da nikako ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje očekivana podrška od strane kolega i verovatno ćete sve planove morati da odložite za sutrašnji dan. Emotivno odlično.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Zbunjeni ste nekim situacijama na poslu tokom današnjeg dana, ali nemate nameru da tek tako odustanete od svojih ciljeva i planova. Umesto da žurite, pažljivo pratite šta se dešava u vašem okruženju. Zanemarujete voljenu osobu zarad kontakta sa prijateljima. Sigurno će se naljutiti....

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokušavate da se prilagodite nekim situacijama u poslovnom segmentu, ali rešenja vam konstantno izmiču iz ruku. Danas ste i vi nefokusirani, naročito u prepodnevnim satima. Jako razmišljate o nekom i ova osoba će vam se tokom celog dana provlačiti kroz misli....danas ste skloni i maštanju...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nikako ne uspevate da se snađete u situacijama u poslovnom segmentu tokom današnjeg dana. Sve deluje nesigurno, neizvesno, a i vama je potrebno mnogo više vremena i za neke najosnovnije obaveze. Više vam odgovara da popodne i veče provedete u okruženju porodice i u odmoru....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obaveza je više nego inače i moguće je da ćete se u toku prepodneva dosta iscrpeti. Koliko god se trudili da ostvarite jedan dogovor, nikako ne uspevate da se usaglasite sa drugom stranom. U emotivnom segmentu je naglašena potreba za nekim romantičnijim trenucima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan kada je moguće da zaradite, ali da biste to ostvarili, moraćete malo da manipulišete i budete promućurni....a sumnjam da će vam to teško pasti....Ako ste planirali izlazak, verovatno ćete ga odložiti da biste proveli sa voljenom osobom jedno mirno i ispunjeno veče kod kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da odradite neke obaveze koje vam ne prijaju ili koje vas opterećuju. Neki naporni momenti i iscrpljenost tokom današnjeg dana u poslovnom segmentu. Ne dozvolite da vam ovo pokvari veče koje ste planirali da provedete sa voljenom osobom. Jaka nežnost i romantika.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: