The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete. Po pitanju finansija budite malo oprezniji – danas lako trošite novac, pa u kupovinu ponesite manje sume….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u vašem polju ličnosti daje vam jedno dobro raspoloženje, ali I pravu odmerenost I osećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umete da se postavite na pravi način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Lako je danas doći do rešenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Lako možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da I sebi I drugoj strani maksimalno ulepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite I da uživate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trazitni Mesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave – najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Neki od vas će organizovati neko dešavanje kod svoje kuće I prijateljima prirediti zabavu I dobre momente. Baš onako kako što vi znate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Umećete danas da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju, ili pak emotivnom partneru, priđete I ostvarite dobar kontakt I komunikaciju. Mogućnost zanimljivih susreta pa svakako iskoristite dan za izlazak i druženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi tokom celog dana I ovo vreme biste trebali da iskoristite I da maksimalno pokrenete I popravite odnos sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas biste mogli da napravite neke promene u odnosu sa voljenom osobom. Pravi je momenat da se poradi na komunikaciji, da se neka pitanja reše i unese dobra atmosfera u odnos. Okrenite se jedno drugom, čekaju vas zanimljivi momenti ali i velika strast.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali I ljudi sa kojima dolazite u kontakt daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspešno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu I sa voljenom osobom, ali I sa prijateljima I članovima porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovo može biti skoro pa savršen dan za vas. Tranzitni Mesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja I životnih radosti doneće vam podsticajne momente I dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost I energiju svoje ličnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Polje doma I porodice je naglašeno tranzitnim Mesecom I danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini – naglašeno je tranzitnim Mesecom, pa ćete danas imati potrebu da kažete sve ono što želite ili što vas muči. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: