The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vaš nastup je danas izuzetan, komunikativni ste, elokventni, duhoviti, i možete ostaviti veliki utisak na sagovornika. Daćete sebe sto posto u nekim dogovorima, ali će vas sve ovo ostaviti dosta iscrpljenim u popodnevnim časovima. Lep dan za susret sa partnerom, ali za kućnu varijantu….

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše očekujete od jedne osobe i možete biti prilično razočarani ako shvatite da će obećanje koje vam je dala biti samo delimično ispunjeno. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao jaku kritiku, iako to nije bila namera druge strane. Ne primećujete da je neko zainteresovan za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razrešili ste jednu poslovnu dilemu u ranim jutarnjim satima i sada možete da odahnete. Malo je sreće bilo upleteno u sve ovo, ali ne može se osporiti i da je vaše rešenje bilo prilično kreativno. Vi obično kada ste u problemu, smišljate idealne načine da izađete iz istog. Lošija komunikacija sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se od vas traži da donesete neku vrstu odluke ili da nađete rešenje za jedan problem. Dobro znate tačno šta vam je činiti, ali se ustručavate jer ste svesni da će vam neki ljudi zameriti. Vaš nastup prema nekome ko vam je simpatičan biće duhovit i pun samopouzdanja. Ovu osobu možete osvojiti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osećate izvesnu teskobu jer vam se čini da u jednom poslovnom kontaktu niste uspeli da prezentujete sebe ili svoje ideje na pravi način. Šta ste učinili, učinili ste. Ne razmišljajte više o tome. Partner vam vrlo suptilno prebacuje neke stvar, ali se vi pravite šašavi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam je jasno u jednoj poslovnoj saradnji, a i intuicija vas vuče nepokolebljivo na pravu stranu. Ipak, još uvek ima elemenata koji su vam nejasni. Emotivi partner odlaže susret kojem ste se radovali. Vaša razmišljanja idu u nekom negativnom pravcu, počinjete da sumnjate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Razmišljate o rečima nadređene osobe. Smatrate da ste dobili prave informacije, samo još uvek ne znate kako da to uklopite u ono što vi želite da ostvarite. Pokušavate da jednoj osobi date do znanja da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva....ili kolegijalnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prepodne iskoristite za sve ono što vam je hitno ili za šta vam treba više energije. Neke lake obaveze ostavite za drugi deo dana, jer će vas umor pomalo savladati, pa ni nećete razmišljati jasno. Neka partnerova primedba koju je onako usput rekao, jako vam bode mozak.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaši će se planovi odvijati kako treba, ali samo za ono što trebate odraditi brzo ili na dnevnoj bazi. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti od obaveza. U kasnim popodnevnim satima možete imati kraći susret sa partnerom koji neće biti zadovoljavajuć. Nečim ste razočarani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke su informacije koje ste dugo čekali stigle do vas, ali možda prekasno da biste sada mogli da ih iskoristite. Ipak, sada znate da možete da računate na osobu od kojih su potekle. Dobar momenat da po prvi put izađete sa nekim ko vam je simpatičan. Ne strahujte, sve će biti u redu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedna ženska osoba vam pritiče u pomoć baš u trenutku kada vam je to najpotrebnije. Danas sa ljudima sa kojima radite imate dobar odnos i možete čak doći do nekih zajedničkih rešenja. Odlično je vreme da pokrenete neka pitanja u svom emotivnom odnosu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste danas u potpunosti posvećeni nekim svojim obavezama, ne možete da ne primetite da se stvari ipak ne odvijaju onako kako ste planirali. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali ne činite ništa da biste joj to i stavili do znanja. Još uvek se ustručavate.

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: