The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke nedoumice se mogu javiti u toku dana u vezi poslovnog partnera ili odnosa sa kolegom koji je ostao nedorečen. Niste sigurni kako da postupite u ovom momentu. Odnos sa emotivnim partnerom je vrlo intenzivan, ali vas druga strana malo zbunjuje svojim ponašanjem..

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete osetiti vrlo intenzivan pritisak kroz poslovne okolnosti. Osobe sa kojima dolazite u kontakt su prilično naporne i crpeće vam energiju. Ipak, trudićete se da budete na visini zadatka. Svesni ste da ste možda u ovom periodu previše ljubomorni, ali prosto ne možete da obuzdate sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Teško razumevanje sa kolegama i sa saradnicima sa kojima morate da budete u kontaktu na dnevnoj bazi. Imaćete povremeno osećaj da drugi prikrivaju neke informacije ili da vas „zaobilaze“ po bitnim pitanjima. Emotivni partner povremeno ispoljava ljubomoru, što vam donekle prija...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Niste sigurni na koji način da razumete informacije koje dolaze do vas. Mogući nesporazumi, ali i problemi sa papirologijom i važnim dokumentima. Malo naporan dan. U emotivnim odnosima – vrlo intenzivni kontakti sa voljenom osobom. Slobodnima otvorena nova poznanstva.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke privatne obaveze danas možete privesti kraju. Takođe – dan je dobar za komunikaciju sa važnim saradnicima, kao i za finansijske prilive. Neka manja suma novca može doći do vas. Mogućnost iznenadnog susreta sa bivšim emotivnim partnerom, ili makar neka kraća komunikacija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta užurban dan je pred vama, pa bi bilo dobro da se maksimalno organizujete, jer ćete non stop imati osećaj da ste nešto propustili ili zaboravili. Jake šanse da u prolazu „naletite“ na osobu koja vam se jako dopada. U emotivnim vezama odlična komunikacija i velika strast sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moguće je da današnje obaveze nećete uspeti sami da završite, pa se nemojte ustručavati da se obratite kolegi, a u krajnjem slučaju i nadređenom, da biste sa ovim izašli na kraj. Tokom dana možete imati kratkotrajni pad raspoloženja zbog nekog partnerovog postupka.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj ponedeljak donosi vam čvrstu rešenost da završite sa nekim obavezama koje odavno vučete. Dobar dan je pred vama, prihvatite poziv na dogovor ili sastanak sa poslovnim partnerom. Bićete u kontaktu sa mnogo ljudi. Izuzetno ste šarmantni i lako privlačite poglede suprotnog pola.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mnogo posla je pred vama, a vi ste nefokusirani i misli su vam potpuno na nekoj desetoj strani. Pokušajte da se skoncentrišete, imate malo vremena da završite neke obaveze. Nesigurnost u emotivnog partnera – zabrinuti ste zbog nekih njegovih ponašanja koje ne možete da „provalite“.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jako dobar dan je pred vama. Ljudi će biti spremni da vam izađu u susret, imaćete njihovu podršku i veliku pomoć. Vreme je i da zamolite nadređenog za neku uslugu ili sa njim obavite ozbiljan razgovor. Smeta vam što nemate dovoljno vremena da se posvetite ljudima koje volite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne pokušavajte da odjednom završavate više poslova, jer ćete na taj način samo napraviti opštu zbrku. Niste trenutno dovoljno fokusirani da biste mogli da „ishendlujete“ ovakav način rada. Moguće je razmišljanje ili čak i kontakt sa nekim bivšim emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pred Ribama se danas otvara vrlo zanimljiva poslovna ponuda. Ne morate da žurite sa odgovorom, ali bi bilo dobro da ponudu detaljno razmotrite i sagledate iz svih uglova. Vaše emocije su u potpunosti „podivljale“ – ako imate emotivnog partnera – obavezno provedite makar deo dana sa njim

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: