The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekujte dan u kojem može biti jačih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima moežete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost. Emotivno – moguća je nešto jača ljubomora I posesivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite I možete napraviti neke zanimljive promene zajedno sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Ako vam se javi ljubav iz prošlosti, nemojte biti iznenađeni. I vi nekako znate da niste u potpunosti završili vašu priču.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vam stoji izuzetno dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima. Razgovori sa poslovnim partnerima su laki, lepršavi, puni dobrih ideja I možete ostvariti povoljne rezultate. Emotivno – danas je dan za podsećanje, setite se nekih dragih ljudi I javite im se.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste u odličnom raspoloženju, spremni na prave I korektne dogovore sa kolegama, I sve obaveze ćete završavati lakše nego inače. Takođe, mogu vas iznenaditi I neke lepe vesti u vezi novca I priliva. Što se emocija tiče – pravi trenutak da pokažete ljubav partneru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti, pogotovo što će vam sve ići lako od ruke. No, ovaj je dan savršen I za emotivna dešavanja, bilo da su u pitanju “stare” ili “nove” osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom današnjeg dana imate priliku da ostvarite jedan zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duži vremenski period. Ovo bi mogla biti osoba koja će jako pozitivno uticati na vaše poslovanje. Emotivno – žurite prema nekome koga dugo niste videli I jedva čekate susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na finansijski segment. Moguće je da će tu biti jako lepih I pozitivnih iznenađenja, bilo da je u pitanju redovni priliv ili nešto na šta ste odavno zaboravili. Emotivno – dan kada se možete susresti sa bivšom simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom današnjeg dana sledi vam značajna komunikacija sa ozbiljnim poslovnim saradnikom. Neki od vas će odmah uspeti I da naplate svoj rad. Generalno – dan dobar za zaradu. Po pitanju emocija – osećanja su vam vrlo intenzivna I jedva obuzdavate svu snagu svoje strasti prema osobi koja vam je bitna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom današnjeg dana su pred vama velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite. No, iako će neke od njih izgledati na prvi pogled komplikovano, završićete ih lakše nego što mislite. Dan za dobre vesti I informacije, I one vezane za posao, ali I za one vezane za ljubav.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer su vam misli na nekoj dvadesetoj strani, pa radite maltene mehanički. Ono što vas raduje I što vas okupira jeste emotivni segment. Čekaju vas lepi trenuci.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas je sva vaša pažnja usmerena na poslovni segment, I žurite da rešite neke situacije što pre. Nemojte da se nervirate, sve ćete postići u pravom trenutku, pogotovo što imate podršku od strane kolega. Emotivno – jedva čekate susret sa jednom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom današnjeg dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme. Iako ćete povremeno biti umorni, snagu će vam davati odlični rezultati, ali I dobre informacije koje dolaze do vas. Emotivno – dan za obnovu kontakta sa nekim….

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: