The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Od jutros se osećate mnogo bolje nego u prethodnim danima. Stalo vam je da što pre pokrenete neke situacije na poslu. Lako možete odabrati prioritete i posvetiti im se. Naglašeno flertovanje i kontakti sa suprotnim polom. Sa emotivnim partnerom dobra komunikacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan u poslovnom segmentu – vi ste vrlo stabilni, odlučni i rešeni da sve ono što vam je važno protekne baš ako treba. Još uvek ne vidite prave rezultate vezane za neki projekat, ali nemate nameru da odustanete. Jedna osoba vam se stalno uvlači u misli. Prija vam da razmišljate o njoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Hteli ne hteli morate danas da se prilagodite drugima i uskladite se sa njihovim tempom, kao i njihovim načinom rada. Neke lične obaveze odvlače vam takođe veliki deo vremena. Sigurni ste u posvećenost emotivnog partnera vašem odnosu, ali vam ipak smeta ono što vi smatrate flertovanjem.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Krenuli ste na posao sa planom u glavi – šta sve tačno morate da završite i čemu je potrebno da se posvetite. Ne bih da vam kvarim ove planove, ali teško je da ćete uspeti da ostvarite i četvrtinu od njih. Neke situacije će vas omesti. U kontaktu ste sa osobom koja vas podseća na bivšeg partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da je ovo pravi dan, pravi momenat da pokrenete neka pitanja. Napravili ste dobar plan i tačno znate šta vam je činiti. Obratite pažnju na informacije koje vam danas dolaze. Trudite se da uskladite svoje obaveze sa partnerovim, da biste imali više zajedničkog vremena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobro ste razmislili o svojim potezima i smatrate da ste našli pravi način kako da rešite neku poslovnu problematiku. Neće sve ići baš na onaj način kako vi to priželjkujete, ali jedan deo posla ćete uspeti da obavite. Primećujete da se neke osobe često „vrte“ oko vas i pokušavaju da vas animiraju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jedna osoba vam danas nudi svoju pomoć, podršku ili vam daje obećanja po nekim pitanjima koja su vam bitna. Vi niste sigurni da li možete da se opustite i verujete joj. Imate zadršku kada je neko u pitanju i niste spremni da pokažete koliko ste suštinski zainteresovani. Kontakt „u prolazu“.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Morate da obavite nešto za šta znate da će vam oduzeti dosta vremena, i unapred pravite dogovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Neraspoloženje zbog kašnjenja nekog novčanog priliva. Malo vremena imate da posvetite emotivnom partneru.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas dobijate podršku koja vam je bila potrebna, a vezuje se za jedan poslovni projekat ili promenu koju želite da uvedete. Nije još uvek vreme za razgovor sa nadređenim oko povišice ili promene radnog mesta, odložite za narednu sedmicu. Flertovanje, laki i površni društveni kontakti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U suštini, zadovoljni ste onim što ste u prethodnim danima pokrenuli u poslovnom segmentu, samo stoji još uvek blaga doza zabrinutosti kako će se ovo odvijati na dalje. Nemate razloga za brigu. Dobro raspoloženje sa emotivnim partnerom, stoji jaka mogućnost za vrlo intenzivan susret.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate osećaj da se neke stvari menjaju u vašu korist. Očekujete jedan razgovor sa velikim uzbuđenjem i trudićete se da sve ono što je do vas, maksimalno korektno uradite. Dan odličan za nova poznanstva, ali i za druženje i izlazak sa prijateljima. Ne propustite šansu za dobar provod.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke promene u poslovnom segmentu vam se ne dopadaju, ali sa druge strane – shvatate da su neophodne. U jutarnjim satima možete dogovoriti bitan poslovni dogovor ili sastanak. Intenzivna komunikacija sa jednom osobom, vaši razgovori su sve duži i sve više vam prijaju.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: