The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Malo ćete biti nervozni, ali ćete to dosta dobro uspevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje vaših planova, samo se fokusirajte i usmerite na ono što vam je bitno. Lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pozitivno ste uzbuđeni, jer smatrate da je ponuda koju ste dobili vrlo ozbiljna i da vam može promeniti situaciju u poslovnom segmentu na bolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene mogućnosti za flertovanje i avanturu. Sa partnerom – ljubomora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete uzeti vremena da razmislite o nekim informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan poslovni dogovor. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U prvom delu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju, pa je odličan momenat da završite sa nekim obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa poslovnim partnerima. Za korektan odnos sa partnerom biće potrebno više volje i spremnosti za kompromis.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vesti koje danas dolaze do vas su više nego dobre, i jedino što vam se ne dopada jeste što ste svesni da ćete morati da sačekate na njihovu realizaciju. Ipak, zadovoljni ste koliko je to u ovom trenutku moguće. Dobro raspoloženje koje osećate prenesite i u svoje emotivne relacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo toga danas možete završiti i postići u poslovnom segmentu. Neuobičajeno ste aktivni, brzi u razmišljanju i delanju, samo će vam smetati povremena nervoza. Dan dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima. Prija vam društvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas do vas dolaze dobre vesti, ali vi umesto da se radujete, razmišljate da li će se dogoditi nešto što bi ovo moglo da pokvari ili omete. Ne dozvolite da vas misli vuku na tu stranu. Zanimljivi susreti donose vam dobro raspoloženje u popodnevnim satima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan dan za sve ono što je vezano za poslovni segment. Istina je da ćete povremeno biti nervozni, ali ovu energiju usmerite na akciju i završićete i više od onoga što ste mislili da možete. Povremena komunikacija sa simpatijom vam popravlja raspoloženje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ste neuobičajeno odgovorni, u potpunosti posvećeni svim obavezama i dogovorima u poslovnom segmentu. Trudite se da prevaziđete okolnosti koje vas povremeno koče. Sa emotivnim partnerom jedan izuzetno podsticajan i ispunjen dešavanjima dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Razmislite dobro, jer danas možete napraviti povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Ne otkrivajte odmah sve adute, budite malo proračunati. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe. Imate pred sobom jedan opuštajuć dan sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste više nego voljni za saradnju, pa ćete imati totalno korektne odnose sa kolegama, čak biti spremni i da pripomognete ako je to potrebno. Sve što je vezano za dogovore sada vam ide kao po loju. Moguće je novo poznanstvo ili kontakt sa nekim ko vam jako prija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete se samo u jutrarnjim časovima osećati kao da ne znate gde vam je glava, već nakon toga ćete konce dešavanja uzeti u svoje ruke. Koliko god bio naporan na početku, pred vama je uspešan dan. Nestrpljivost prema emotivnom partneru. Čekate da se pokrene.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: