The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan dobar za rešavanje poslovne tematike I kontakte sa novim saradnicima, jer ste aktivni I imate volju da završavate započeto. Danas u razgovoru sa nekim od kolega možete dobiti dobru ideju za rešenje svojih problema. Pokrenućete se više I prema osobi do koje vam je stalo, večernji sati dobri za susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro raspoloženje će obeležiti današnji dan. Možete biti malo lenji pa iz tog razloga odlagati neke obaveze koje morate završiti. Ovo vam nije potrebno, iskoristite pozitivan uticaj ovog dana I usmerite se na posao. O nekome razmišljate intenzivno ali još uvek ne povlačite nikakav potez.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razmišljate o nekim stvarima na koje baš I nemate uticaj. Bolje je prepustiti da se neke situacije razreše same od sebe bez vašeg direktnog učešća. Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe, ali je pitanje u kojoj meri će ona moći da vam se posveti danas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke situacije vam danas mogu izgledati nerešivo, ali ako se više angažujete ili zamolite nekog od kolega za pomoć videćete da se sve može rešiti mnogo lakše nego što ste to mislili. Osećaj usamljenosti može vas pratiti bilo da ste sami ili imate partnera. Vaše emotivne potrebe je u ovom trenutku teško ispuniti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da ste napravili dobar dogovor sa saradnikom ili kolegom I bićete zadovoljni. Još neke detalje treba razrešiti I posvetićete danas svoje vreme tome. Imate lepe planove sa emotivnim partnerom, moguće je da je u pitanju neka forma iznenađenja ili izlaska. Posvetićete mu se punom pažnjom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bacilli ste se u razmišljanja oko detalja ili proračuna na poslu. Moguće je da vam je koncentracija slaba pa dobro proverite sve pre nego što prosledite dalje. Pri kontaktu sa emotivnim partnerom ili osobom koja vam se dopada delujete nezainteresovano I odsutno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Ostalo je da rešite još neke začkoljice oko poslovnog projekta ili obaveze I onda možete reći da ste u potpunosti zatvorili nešto što vas je mučilo duže vreme. Ukoliko želite da održite dobre partnerske odnose, danas ćete morati da popustite u jednoj sitnijoj raspravi sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Poslovna tematika je danas naglašena I vrlo ćete obraćati pažnju na sve vezano za obaveze koje imate. Ne želite sebi da dozvolite niti jednu grešku. Iz ovog razloga ćete možda odugovlačiti I time iziritirati nekog od kolega. Loš dan za emotivne kontakte.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je vaša pažnja rasuta na sto strana I samo ćete povremeno uspevati da ostanete sabrani I fokusirani. Ne samo da posla ima preko glave, već postoji I neka nerešena situacija sa emotivnim partnerom koja vam smeta I muči vas. Danas je jako važno da sačuvate samokontrolu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas niste sigurni šta da uradite. Moguće je da postoje dva sastanka ili dva poslovna kontakta koja morate da obavite, I ne znate kojem biste dali prioritet. Bojim se da će danas teško biti napraviti balans, sedite I razmislite šta vam je činiti. U porodičnim relacijama danas su moguće napete situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke dogovore I razgovore danas morate završiti I ne postoje razlozi da to odlažete. Nemojte se izgovarati velikom količinom obaveza, već odradite ono što ste već morali odavno. I sa voljenom osobom je potrebno da popričate o nekim stvarima, iako vam to nije milo. Iskrenost mora biti na prvom mestu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je neophodno završiti sve što vam je ostalo I ne odlagati za naredne dane. I sami ćete to shvatiti kada vas u popodnevnim satima zatrpaju dodatnim obavezama zbog kojih ćete morati da menjate svoj raspored. Neko do koga vam je stalo vam se povremeno provlači kroz misli.

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: