The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate prilično iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Računajte na jedan prilično naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete na sve načine koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od nečega što ste planirali za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete direktno usmereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati neka dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez. Pokrenite se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom današnjeg dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično jako raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske veštine su naglašene i pravo je vreme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da jako razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete svoje oduševljenje i uzbuđenje oko cele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namere.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Usmereni ste u potpunosti na poslovni segment. Neke obaveze su se nakupile i trudićete se da ne dozvolite da vas bilo kakve situacije sa strane ometaju i usporavaju. Prija vam što se voljena osoba toliko trudi oko vas. Odlična komunikacija i mogućnost da razgovarate i o nekim ozbiljnijim temama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mesec je u vašem znaku tokom današnjeg dana i doneće vam jednu intenzivnu posvećenost. Sve vam danas ide od ruke mnogo lakše nego inače. Odlična komunikacija i razumevanje sa kolegama i saradnicima. Sa partnerom je dobro vreme da rešite neke tekuće, sitnije probleme.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobre ideje i zanimljiva rešenja za neke poslovne situacije. Možda još uvek niste spremni da ovo i sprovedete u praksi, ali bi svakako trebalo da se posvetite razradi detalja. Jedna osoba se „mota“ non stop oko vas, ali na vrlo suptilan način, pa niste sigurni da li pokušava da vas osvoji ili je samo ljubazna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan dobar za komunikaciju i kontakte u poslovnom segmentu. Bilo bi dobro da se aktivirate jer možete mnogo lakše pokrenuti neka pitanja koja vas interesuju, ali i ostvariti nov dogovor, saradnju. Sa voljenom osobom intenzitvni i podsticajni razgovori. Sitni znaci pažnje su obostrani.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: