The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Blaga, ali prolazna nesigurnost, možda čak i nespremnost za rad – sve u prepodnevnim satima. Moguće je da će se jedna saradnja pokazati kao mnogo teža nego što ste to očekivali. U emotivnom segmentu – dobro raspoloženje, sigurnost i spokoj u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke promene u poslovnom segmentu koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju, ali i nekim obavezama koje morate izmiriti. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da na korektan i primeren način priđete nekim osobama i uspostavite pravu poslovnu komunikaciju, ali vam jako smeta što druga strana nikako da „popusti“ po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – izbegavajte komunikaciju sa partnerom u prepodnevnim satima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Malo turobno prepodne je pred vama. Do kakvog god da zastoja dođe, nemojte odmah padati u dubiozu – pronaći ćete rešenje brže nego što mislite. Velika angažovanost oko posla možda će vas sprečiti da ostvarite jaču komunikaciju sa voljenom osobom. Ona se može malo naduriti zbog toga.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako ste svesni da su neke okolnosti komplikovane, nemate nameru da odustanete tek tako. Lavovi su upali u pravi „pobednički fazon“ i žestoko žele ostvarenje po pitanjima koja su im bitna. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je trenutno možda daleko od vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Znam da vam je nekih situacija (ali i nekih osoba) na poslu preko glave, ali jednostavno – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Mogućnost sitnije kritike ili rasprave.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobre predispozicije za jedan živ, pokretan dan. Problem je u tome što ćete svoje obaveze pomalo olako shvatati i više biti usmereni na „laku“ komunikaciju i neobavezne pričice. Potrudite se da ne zapostavite ono što vam je važno. Jaka mogućnost za susret sa osobom koja vam je vrlo privlačna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nečije reči ćete verovatno pogrešno protumačiti i bez razloga biti zabrinuti. Ne reagujte impulsivno – bolje je sačekati da se neke nedoumice reše i rasvetle. Susret sa bitnim i uticajnim poslovnim partnerom. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje – moguće je da se ne vidite sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan donosi vam dosta stabilno raspoloženje i veliku posvećenost poslovnom segmentu. Uspešna komunikacija sa partnerima, a stoji i mogućnost pokretanja važnog dogovora. U odnosu sa voljenom osobom osećate se sigurno i zaštićeno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smarate da ste našli pravi način i „recept“ za komunikaciju sa nadređenima. Bilo bi dobro da tokom ovog dana sa njima podelite neke svoje planove ili predloge – naići ćete na dobar prijem. Emotivni partner vam je vrlo često u mislima. Radujete se susretu, potrebna vam je bliskost sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još jedan od prilično uspešnih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama i itekako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguć je zajednički izlazak sa prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Taman ste sa nadređenima uspostavili donekle solidnu komunikaciju, kad eto danas opet kamena spoticanja u vašim razgovorima. Verovatno je da ste vi u pravu, ali ne bih rekla da ćete uspeti da se izborite ovog puta. Emotivni nespokoj, mada nemate konkretnog razloga za to.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: