The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vuku vas situacije u nove poslovne dogovore ili u aktivniju komunikaciju sa postojećim saradnicima. Merite danas svoje reči i dobro slušajte šta vam sagovornici predlažu. Može postojati „začkoljica“. Lako uspostavljate kontakt sa suprotnim polom. Mogućnosti za zanimljiva poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da tokom ovog dana dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Nemojte svojim previše arogantnim I teškim stavom odbiti osobe koje pokušavaju da vam se približe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Harizmatični ste, vaše reči imaju težinu i lako možete ostvariti kontakt sa osobama koje vas poslovno interesuju. U razgovorima koji su vam bitni se potrudite da pravilno razumete sagovornika. U kontaktu sa suprotnim polom idete iz krajnosti u krajnost – ili se ućutite, ili pak previše pričate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar momenat za sve ono što je vezano za papirologiju, ali I za dogovore. Lako uspostavljate kontakt, imate dobre ideje I način da ih prezentujete sagovornicima na pravi način. Bolji kontakt sa emotivnim partnerom – dan je dobar da izađete negde zajedno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potrudite se da sa nadređenima, ali i sa saradnicima imate dobru komunikaciju – ne budite previše teški za dogovore. Dan je dobar za izlaske i za druženje sa prijateljima. Sa partnerom – zadovoljavajuća komunikacija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete biti nešto nervozniji, zabrinuti zbog situacija ili okolnosti koje se pojavljuju pred vama. Verovatno je ova napetost bezrazložna, pa nemojte dozvoliti da vas zakoči. Neke sitnije varnice mogu se pojaviti u kontaktu sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda vas neke situacije u poslovnom segmentu još uvek stežu i sputavaju, ali evidentno je da ste u neuporedivo boljem i podsticajnijem raspoloženju nego u prethodnim danima. Sa nešto više takta, odnos sa voljenom osobom ili simpatijom može biti izuzetno zanimljiv.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda vam neke situacije u poslovnom segmentu danas baš I ne odgovaraju, ali ćete se truditi da budete odgovorni I korektni, koliko god da je to u vašoj moći. Potrebno vam je više opuštanja – prihvatite poziv na izlazak ili na susret sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naglašena polja dogovora i posla danas vam daju mogućnosti da ostvarite značajne kontakte sa saradnicima, postojećim ili potencijalnim. Ne budite nervozni – okolnosti vam danas idu na ruku. Emotivni partner je dosta nervozan i potrebna mu je vaša pažnja i prisutnost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara i možete se istinski posvetiti pitanjima koja su vam bitna. Velika angažovanost i pored povremene nervoze i zastoja u komunikaciji sa saradnicima. Neko jako privlači vašu pažnju – ova osoba vam je sve češće u mislima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ovaj dan vam donosi dobro raspoloženje, ali sa povremenim oscilacijama. Kako se drugi budu ponašali prema vama, na isti način ćete im i uzvratiti. Spremni ste da se više aktivirate prema osobi koja vas interesuje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pomalo vas iscrpljuju situacije tokom ovog dana. Čini vam se da neki zastoji ili lošije okolnosti suviše dugo traju i bićete malo „tanki“ sa živcima. Može vas obradovati manji, neplaniran novčani priliv. U kontaktu sa suprotnim polom bićete pristupačni, duhoviti, zabavni.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: