The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne dopadaju vam se neke stvari koje primećujete u svom poslovnom okruženju ili kod kolega. Čini vam se da se neke stvari kriju od vas. Mislim da ne trebate da reagujete i da je lako moguće da sve ovo bude samo vaše predubeđenje. Malo mutno raspoloženje sa voljenom osobom, niste zadovoljni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Zabrinutost zbog jednog dogovora ili poslovnog projekta koji ne ide onim tokom kojim ste se nadali da će funkcionisati. Ni na emotivnom planu ovo baš i nije savršen dan, muče vas neke nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu ispod oka i pitate se da li možete i koliko da joj verujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne baš nešto naročito raspoloženje tokom ovog dana. Svoje poslove obavljate mehanički, dok ste u mislima u nekoj ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas jako zaokuplja. Ne dozvolite sebi da padate, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar izađite i prošetajte na svežem vazduhu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete dobiti jedan predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako dan bude odmicao i kako vi više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na „rupe“ i nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu nikako, ovo nije vreme za tako nešto. Potrebno je dati sebi vremena.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Lako se oduševljavate tuđim poslovnim predlozima, ali to ne znači da trebate da umanjujete svoju ulogu u svemu ovome. Umesto da bespogovorno prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Možda danas neće naći put do nadređenog ili poslovnih saradnika, ali je bitno da kažete šta imate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate dobre predloge i ideje ali nisam sigurna da bi one danas mogle zaživeti ili biti prihvaćene od strane nadređenog ili poslovnih saradnika. Ovo ne znači da trebate odustati od njih, već samo sačekati neki bolji trenutak da biste mogli ponovo da ih aktivirate. Nemojte biti razočarani, ovo je trenutni neuspeh.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni koliko je ova osoba prijateljski nastrojena prema vama i da li postoji neka vrsta konkurencije sa njene strane. Itekako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama je snabdevate. Ne pričajte o svojim ličnim problemima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smatrate da je malo verovatno da danas možete ostvariti ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo, misli lutaju i teško vam je da se fokusirate i na najosnovnije zadatke. Moguće je da je ovo posledica neke nedoumice ili neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobijate nejasne instrukcije od strane nadređene osobe koje vas veoma zbunjuju i niste sigurni kako trebate da se postavite. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Bolje to, nego da posle ispravljate ono što ste uradili. Niste raspoloženi za razgovor sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako danas budete žurili, više je nego sigurano da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je u ovakvim uslovima sesti, razmisliti tri puta, pa tek onda delati. Najbitnije je da na kraju dana vi lično budete zadovoljni onim što ste uradili. Intenzivno razmišljate o nekom i pravite planove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinutost po nekim materijalnim, finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Neki troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u velikim razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan i možda se neko rešenje ipak pronađe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da razumete šta poslovni saradnik zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja i u vama se automatski budi sumnjičavost i nepoverenje.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: