The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas je lako iznervirati, danas vam neke situacije koje su vam bitne jednostavno ne idu od ruke. Imate osećaj da vam se prava rešenja izmiču u poslednjem trenutku. Ni komunikacija sa emotivnim partnerom danas nije sjajna. Razmislite o tome da se malo povučete i posvetite sebi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da budete strpljivi i sačekate na razrešenje. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak ili popodne provedeno u krevetu....

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite nekim obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne „popijete“ neku kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali primećujete i sami – to prilično teško ide. Jednostavno, danas nije vaš dan. Preosetljivi ste, možda malo i umorni, i najbolje bi bilo da se tokom popodneva povučete i dobro odmorite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Morate da obavite neke poslovne obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati i gurati pod tepih. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i neka bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možda previše očekujete od drugih ljudi. Vi lično ste u odličnoj formi i raspoloženju, ali je teško da će vas kolege ili saradnici pratiti na pravi način. Nemojte ni vi previše žuriti, niste nepogrešivi. Uzvratite partneru pažnju koju vam pokazuje. Dobar i podsticajan dan za ljubav.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sa nestrpljenjem čekate da se neka situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas jako nervira što se sve ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje koje očekujete pitanje dana. Opuštate se sve više u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija sve intenzivnija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte tokom dana verovati mnogo obećanjima drugih. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite samo na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Nije vam milo zbog toga, ali ne želite da podstičete tenziju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora tokom današnjeg dana. Preispitajte sve ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na neki bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje i to vam smeta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nadate se da su informacije koje ste dobili tačne, ali svesni ste da još uvek ne možete da se radujete i opustite. Ipak, spremni ste da budete strpljivi i sačekate razvoj situacije. Iznenadno pokretanje komunikacije sa nekim koga znate od ranije i prema kome osećate zainteresovanost i simpatiju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Džabe nerviranje, koliko god se vi potresali i bili napeti, neke situacije ne možete u ovom trenutku pomeriti sa mrtve tačke. Prihvatite da je tempo dešavanja tokom današnjeg dana spor. Potrebno vam je da budete u društvu voljene osobe, ali se nekako danas ne otvaraju pravi uslovi za to.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta ste statični, ali i mutno raspoloženi tokom današnjeg dana, iako realno gledano, nema pravih razloga za tako nešto. Moguće je da ste premoreni, da su vas neke situacije mentalno iscrpile. Najviše bi vam odgovaralo da se odmorite, ili da provedete vreme u društvu prijatelja koji vas „podižu“.

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: