The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Problemi u saradničkim odnosima, ali i sa nadređenima. Ukoliko vas šefovi pritiskaju po nekim pitanjima, potrudite se da nađete kompromisno rešenje. Iako vam emotivni partner ne daje nikakve konkretne razloge za ljubomoru, trenutno ne možete da zauzdate svoju posesivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Da se ne lažemo – vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog svoje tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte neke svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje non stop „iskaču“ su prilično komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako će vam biti teško da prevaziđete neke situacije danas, potrudite se. Kroz dobru komunikaciju i razumevanje sve se može završiti. Ionako su to samo sitnice. Dan je odličan za kontakt sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Ako ste slobodni – obavezno izađite sa prijateljima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prihvatite danas princip harmonije, dogovora, balansa. Samo na taj način ćete uspeti da razrešite odnose sa nekim kolegama i saradnicima. Voljena osoba vas pritiska svojim zahtevima. Trudite se da „iskulirate”, ali to će biti lakše reći nego učiniti….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se malo bolje organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete danas da promenite svoj pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. Možda je bolje da ostavite ovo za narednu sedmicu. Emotivno – jaka ljubomora.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Povlačite neke riskantne poteze. Nekima od vas se oni mogu isplatiti, ali generalno – bilo bi dobro da razmislite pre nego što odlučite da delate. Osećate strasti koje ne možete da kontrolišete. Mogu se javiti jaka ljubomora, posesivnost, čak pokušaji da voljenu osobu držite pod kontrolom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke osobe na koje ste računali danas vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete svoje poverenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tera na veliku žurbu. Okupiranost poslovnom tematikom vas sprečava da se više posvetite osobi do koje vam je stalo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga možda danas i nije na vašoj strani, ali vi nemate nameru da od svojih planova ni za dlaku odstupite. Trudićete se da održavate korektan kontakt sa saradnicima i kolegama, mada će to danas biti prilično teško. Ne dozvoljavate nekim osobama da vam „sole pamet“ kada je vaš partner u pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Planovi od kojih ste mnogo očekivali danas mogu pasti u vodu i biti odloženi na neodređeno vreme, zbog okolnosti koje niste očekivali, a koje ne možete da kontrolišete. Strpljenje. Želite da provedete što više vremena sa osobom koja vam je važna, pa odlažete obaveze zbog susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, sa kojima inače uvek imate dobru komunikaciju. Neka nervoza se uvukla i u vas i u njih i potrebno je da budete malo strpljiviji u kontaktima. Danas možete biti prilično razočarani ako se dogovor sa prijateljima oko izlaska izjalovi. Emotivno – statičnost i nezadovoljstvo.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: