The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sukob, nervoza i moguće rasprave sa poslovnim partnerima I saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, već pokušajte da nađete zajednički jezik. Drugi deo dana je bolji za dogovore. Nemojte svojom napetošću i nervozom ugroziti svoje emotivne relacije. 

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bićete nervozni zbog nekih troškova koji se vezuju za kuću ili člana porodice. Veći odliv novca nego što ste to očekivali. Rešenje se može pronaći lako, iako ćete u početku smatrati da su neke situacije previše komplikovane. Emotivno – manje rasprave sa partnerom. 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bićete nešto brži “na jeziku”, a moguće je I da će vam sujeta biti naglašenija nego inače. Ako vas saradnik ili nadređena osoba budu kritikovali, nemojte automatski biti spremni za raspravu. U emotivnim relacijama mnogo bolje funkcionišete u večernjim satima. 

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Preosetljivost I lako ćete reagovati I na pozitivne, ali više na negativne stimulanse. Iako ste danas prilično nesigurni u sebe, potrudite se da to oni oko vas ne primete. Voljena osoba vas je „bocnula u srce“ nekim svojim izjavama. Možete se povući u ćutanje jer sada niste spremni na kompromise. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj vam dan donosi pojačanu potrebu da se istaknete. Gužva kreće već od prepodnevnih sati – pripremite se psihički. Emotivni partner se ne ponaša u skladu sa vašim željama. Razmislite da li ste prezahtevni. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zbunjeni ste razvojem nekih situacija, koje ne idu u onom pravcu u kojem ste vi očekivali. Moraćete svoje planove danas jednim delom da promenite. U emotivnom segmentu – voljena osoba je u lošijem raspoloženju i suviše lično može doživljavati neke vaše primedbe. 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tempo I način funkcionisanja poslovnih saradnika nikako vam ne odgovara. Drugi vas suviše usporavaju. Moraćete danas da se prilagodite drugima, hteli ili ne hteli. Partner je suviše kritizerski raspoložen prema vama. Trudite se da « iskulirate ». 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Prosto vam je muka od svega onoga što morate završiti tokom današnjeg dana. Najradije biste se vratili kući, pogotovo što se osećate nešto mutno i kao da ćete da se razbolite. Prikupite svoju energiju i odradite ono što je najneophodnije, ostalo ostavite za sutrašnji dan. 

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervozni ste, iako realno gledano – sve funkcioniše bez nekih većih problema. Pritisak koji osećate počeće da popušta u drugom delu dana. Napeti ste i u odnosu sa voljenom osobom, mada se trudite da kontrolišete svoja ponašanja. 

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Non stop imate neke zastoje i blokade od strane drugih, koje vas sprečavaju da funkcionišete normalno u svakodnevnim obavezama. Pokušajte da „iskulirate“ nečije reči – svađe vam ne idu u prilog, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neplanirani troškovi koji se vezuju ili za posao ili za neke usluge, moguće od strane majstora. Zadržite prisebnost, nervoza će vas pratiti samo u prepodnevnim satima. Ako ste slobodni – dve osobe vas podjednako interesuju I obema poklanjate svoju pažnju. 

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vas na poslu očekuje vrlo « gust » raspored i gomila obaveza, a verovatno i kontakti sa napornim ljudima. Trebaće vam vremena da se organizujete, pa ćete verovatno tek od popodnevnih sati krenuti da funkcionišete normalno. U emotivnom segmentu – zanos i flertovanje. 

 

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: