The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Naravno, ako radite. Ako nemate poslovnih aktivnosti, sve ovo ćete prebaciti na svoje prijatelje i emotivnog partnera. Super dan!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da će se vaši planovi napravljeni za ovaj dan, u poslednjem trenutku promeniti. Varnice u kolegijalnom okruženju. Moguća i zabrinutost zbog kašnjenja nekih priliva. Ostatak dana obavezno iskoristite za izlazak sa prijateljima, stoje mogućnosti interesantnih novih poznanstava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste dovoljno strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osećate veliku privlačnost prema osobi sa kojom poslovno sarađujete. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer vas čini teškima i nespremnima za dogovor, pa će iz tog razloga u kolegijalnom okruženju biti nekih napetijih momenata. U odnosu sa voljenom osobom nemojte se kruto držati svojih stavova. Razmislite da li je druga strana možda ipak u pravu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odličan dan za pripadnike ovog znaka. Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Mogućnost otpočinjanja izuzetno strasnog kontakta sa osobom koja vas neodoljivo privlači.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam biti teže nego inače da funkcionišete u poslovnom segmentu. Par iscrpljujućih dana je ostavilo traga na vama, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. Ako možete – uzmite slobodan dan. Prija vam porodična, kućna atmosfera i da budete okruženi dragim osobama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stoji da ste očekivali da se neke stvari u poslovnom segmentu pokrenu i promene, ali dešavanja današnjeg dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Kontakt sa osobom koja vam se dopada postaje sve intenzivniji. Oboje teško prikrivate strasti i privlačnost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika usmerenost na poslovni segment. Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Ono što vam se takođe smeši danas jeste vezano za svaku vrstu provoda, uživanja. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva. Buran, ali zanimljiv i dobar dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ćete danas napraviti organizaciju posla kakva vama odgovara. Trudićete se da što brže završite sa najneophodnijim obavezama, pa da se pokupite i „zbrišete“ kući. Ostatak dana vam donosi vezanost za porodicu i dom i ljude sa kojima ste najbliskiji. Večernji sati mogu doneti interesantan izlazak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako okolnosti nisu na vašoj strani, spremni ste da pokušate da napravite neku promenu u poslovnom okruženju. Moguće je da je to i zbog toga što vam je nekih situacija preko glave. Osećaj ispunjenosti u odnosu sa voljenom osobom može na kratko biti pokvaren vašim sumnjama i ljubomorom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ribe će najbolje iskoristiti ovaj dan ako negde otputuju – bilo poslovno, bilo u privatnoj režiji. Ako ništa drugo – idite u šoping ili dan iskoristite za šetnju sa prijateljima. Samo da ste u pokretu. Možete danas srediti i odnos sa voljenom osobom. Razgovarajte – to je ključ za mir sa partnerom.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: