The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Horoskopi i astrologija, pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju...?

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da odete u posetu najbližim prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate ovo, i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Definitivno bi vam odgovaralo da danas uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako biste nekako mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. U suštini – dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam povremeno dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do nekih tenzičnih momenata sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste da živite mirno i da ovaj dan provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa nekim stvarima „u hodu“ i ceo dan ćete biti pod izvesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak – ali ćete biti prilično umorni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni koliko ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla....Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da je krajnje vreme da pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspete u svojim namerama. Lošiji odnosi sa nadređenima i sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka neki bolji trenutak. Moguće je nerazumevanje u komunikaciji sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju jednog poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za neku drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos tokom današnjeg dana, malo je verovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite po nekim pitanjima, i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvek isterati samo svoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnost da u toku dana potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite pre nego što potrošite sve do poslednjeg dinara. Neko sa kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na još jedan izlazak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgleda da danas vi i kolege ili poslovni saradnici pričate potpuno različitim jezicima. Postoji veliko nerazumevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumeli dobro.

 

 

 

 Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: